Snowfall 4. sezon olacak mı? FX duyurdu!

FX kanalının popüler suç-dönem dizisi Snowfall'ın geleceği belli oldu. Yayıncı kanal diziye 4. sezon onayını verdi. Snowfall 4. sezon detayları...

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2019 - 00:33
Kültür Sanat

Los Angeles'taki crack kokain salgınının başlayıp yayılmasını konu edinen FX'in suç dizisi "Snowfall" yeni bir sezonu daha garantiledi!

SNOWFALL İLE EN AZ BİR SEZON DAHA!

John Singleton & Eric Amadio ve Dave Andron üçlüsünün yaratıcısı olduğu diziye yayıncı kanaldan resmi 4. sezon onayı çıktı.

Televizyon Eleştirmenleri Birliği yaz basın turu kapsamında gerçekleşen etkinlikten çıkan habere göre yeni sezon bölümleri 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

19-08/07/snowfall-4-sezon.jpg

FX'ten yeni sezon onayı konusunda yapılan açıklamada "Snowfall, John Singleton'ın sıkı çalışması ve katkıları, Damson Idris'in mükemmel performansı ile bu sezon yaratıcı atılımını sürdürdü. Snowfall'ın FX'teki dördüncü sezonunu sanatsal mükemmellik üzerine inşa etme taahhüdüyle John'un mirasını onurlandırdıkları için Dave Andron, Thomas Schlamme, Michael London, Trevor Engelson ve Walter Mosley'e minnettarız" ifadelerine yer verildi.

SNOWFALL KONUSU VE KADRO BLGİLERİ

1980'lerin Los Angeles'ının çalkantılı atmosferinde yaşanan birbirinden renkli ve farklı hayatları anlatan, bir yandan da Amerika'da uyuşturucunun yayılma hikayesine ışık tutan dizinin oyuncu kadrosunda Damson Idris (Franklin Saint), Carter Hudson (Teddy McDonald), Amin Joseph (Jerome Saint), Sergio Peris-Mencheta (Gustavo "El Oso" Zapata), Marcus Henderson (Andrew Wright), Isaiah John (Leon Simmons), Michael Hyatt (Cissy Saint) ve Emily Rios (Lucia Villanueva) gibi isimler yer alıyor.

19-08/07/snowfall-dizisi.jpg

FX Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Singleton, Eric Amadio, showrunner Dave Andron, Thomas Schlamme, Michael London, Trevor Engelson ve Walter Mosley'den oluşuyor.

Snowfall'ın devam etmekte olan üçüncü sezonu Eylül ayı içinde noktalanacak.

"Snowfall" (FX) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin