Atypical 4. ve final sezonunda neler olacak?

En büyük maceralar hiç alışılmadık biçimlerde sona erer... Netflix komedi-draması "Atypical"ın 4. ve final sezonu yayınlandı. Detaylar...

En iyi son, farklı olandır...

ATYPICAL İÇİN SON SAYFA!

Otizmli bir gencin, kız arkadaş edinmeye karar verip daha fazla bağımsızlık istediğinde tüm ailesini kendi benliklerini keşfedecekleri içsel bir yolculuğa çıkarmasını konu edinen Netflix komedi-draması "Atypical"ın 4. ve final sezonu yayınlandı.

8 bölümlük ilk sezonu 11 Ağustos 2017, 10 bölümlük ikinci sezonu 07 Eylül 2018 ve 10 bölümlük üçüncü sezonu 01 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan dizinin geçmiş iki sezon gibi 10 bölümden oluşan 4. ve final sezonu bölümleri 09 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

"ATYPICAL" FİNAL SEZONU KONUSU

Robia Rashid (How I Met Your Mother) imzalı; Jennifer Jason Leigh ve Michael Rapaport'lu dizinin final sezonunun mesajı "En büyük maceralar hiç alışılmadık biçimlerde sona erer" şeklinde.

21-07/12/atycipal-4-sezon-posteri.jpeg

Final sezonunda Casey ve Sam yuvadan ayrılmanın eşiğindeyken Gardner ailesinin her bireyinin hayatlarındaki bir sonraki adım konusunda önemli kararlarla karşı karşıya olduğuna tanıklık ediyoruz.

Jennifer Jason Leigh, Keir Gilchrist, Michael Rapaport'lu yapımın yeni sezon oyuncu kadrosunda ayrıca Brigette Lundy-Paine, Nik Dodani, Jenna Boyd, Graham Rogers, Amy Okuda, Fivel Stewart gibi isimler yer alıyor.

Robia Rashid, Seth Gordon, Mary Rohlich'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin, süreleri 27 ile 39 dakika arasında değişen final sezonu bölümleri şöyle sıralanıyor: "Sihirli Kuş: Kısım 1", "Penguen Uzmanı", "Bir Devrim İstediğini Söylüyorsun", "Kültürler ve Sonlar", "Ölü Hayaller", "Sağlıklı mısın?", "Kedi Çizimi", "Sihirli Kuş: Kısım 2", "Parti", "Olive Garden'da Tatlı".

21-07/12/atypical-season-4-netflix.jpeg

"Atypical" (Netflix) 4. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin