Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm Reyting Sonuçları Şaşırtıcı

Aşk Mantık İntikam 4.bölüm reyting sonuçları açıklandı. Dizi her kategoride listeleri yakmış ve zirveye çıkmış gibi gözüküyor. İşte sonuçlar.

Oğulcan Özsezgi
11 Temmuz 2021 - 00:27
Gündem

Aşk Mantık İntikam, kesinlikle şu dönemin en popüler dizilerinden birisi olmayı başardı. Dizi neden popüler, konu mu çok sevildi ya da oyuncular mı çok sevildi bilemiyoruz ama dolu dizgin gidiyor. En son yayınlanan 4.bölüm için bazı detayları verdiğimiz bir özet paylaşımında bulunmuştuk. Şimdi ise Aşk Mantık İntikam 4.bölüm reyting sonuçlarına bakacağız.

Biliyorsunuz reyting sonuçları hemen yayınlanmıyor. Hatta dizi yayınlandıktan sonra, bir gün ardından reyting sonuçları belli oluyor. Yayınlanan sonuçlara bakıldığı zaman ise gerçekten beklenmedik bir ilgi olduğunu fark ediyoruz. Peki reyting sıralamasında durum nasıl?

Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm Reyting Sonuçları ve Sıralama

Reyting sonuçları değerlendirildiği zaman, paylaştığımız iki sonuç var biliyorsunuz. AB listesine ayrı bakıyoruz daha genel olan Total listesine ayrı bakıyoruz. Burada AB listesinde elde edilen sonuçla başlayacağım ama zaten bir fark yok ekleyeyim. Dizi iki tarafta da başarılı olmuş.

AB listesinde zirvede yer alıyor. 1.sırada yer alan Aşk Mantık İntikam 4.bölümü takip eden ise TV8 kanalında yayınlanan Masterchef yarışması olmuş. Geçiyorum Total değerlendirmesine bakıyorum yine aynı sonuç karşıma çıkıyor. Total değerlendirmesinde de yine birinci sırada Aşk Mantık İntikam dizisi boy göstermiş.

21-07/11/ask-mantik-intikam-4bolum-reyting-2.jpg

Aşk Mantık İntikam 4.bölüm reyting sonuçları gerçekten iyi. Zaten daha iyisi olamaz. Dizi kesin olarak birinci sıradaki yerini almış durumda. Sadece ana bölüm değil özetler bile listede yer alıyor. Özet bölümü totalde 4.sıraya çıkmış ve AB değerlendirmesinde de ikinci sırada yer alıyor.

Düşünün birçok dizi yeni bölümleriyle ilk 10 içerisinde yer alamazken Aşk Mantık İntikam, özetleriyle beraber ilk 5 içerisinde. Bakalım dizinin bu sevilen başarısı devam edecek mi? Takip edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin