The Witcher 2.Sezon Ne Zaman? İşte Tarih!

The Witcher 2.Sezon ne zaman yayınlanacak belli oldu? Netflix Türkiye tarafından da altyazılı yeni fragman paylaşıldı. İşte dizinin yeni sezonu hakkında bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
11 Temmuz 2021 - 00:11
Gündem

Oyun sahnelerine çok alışkın olduğumuz efsane seri The Witcher, sevenlerine güzel bir sürpriz yapmış ve Netflix üzerinden çok kaliteli bir dizi olarak yayınlanmıştı. İlk sezon yayınlandı ve Rivyalı Geralt’ın hikayesini büyük bir heyecanla izledik. 8 bölümden oluşan ilk sezon öyle bir yerde kalmıştı ki acaba ne olacak sorusuyla yeni sezonu beklemeye başladık. Üzücü bir şekilde yeni sezon gecikti. Koronavirüs salgını, çekim zorluğu falan derken çok uzun süredir yeni sezonu bekliyoruz. Peki, The Witcher 2.Sezon ne zaman yayınlanacak?

Düne kadar bu soruya verebilecek herhangi bir yanıtımız yoktu. Dizinin çekimleri tamamlandı deniyordu ama herhangi bir yayın tarihi yoktu. Sonunda Netflix bu konuda beklenen açıklamayı da yaptı.

The Witcher 2.Sezon Ne Zaman Gelecek?

Netflix Türkiye tarafından da Türkçe altyazılı olarak tanıtımı yayınlanan yeni sezon, 17 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak. Yine 8 bölümden oluşacağını düşündüğümüz yeni sezona ilişkin yayın tarihi dışında ise bölüm isimleri ortaya çıktı. Yayınlanan bölüm isimlerinde de bir gizem saklı. Öyle ki 7 bölüm için isim açıklandı ama final bölümde nasıl bir isimlendirme olacağı sır olarak kaldı. Paylaşılan bölümler için isimleri de ekleyelim.

  • A Grain of Truth
  • Kaer Morhen
  • What Is Lost
  • Redanian Intelligence
  • Back Your Back
  • Dear Friend
  • Voleth Meir
  • Ve sürpriz olacak bir 8.bölüm.

The Witcher 2.Sezon ne zaman yayınlanacak artık biliyoruz. Unutmayalım ki dizi birinci sezonda kaldığı yerden devam edecek. Zaten tanıtım için de video ekleyeceğim. Orada da ilk sezondan izler göreceksiniz.

İkinci sezon için benim söyleyebileceklerim ise net olarak anlıyoruz ki Ciri karakteri gündeme alınacak. Geralt tamamen Ciri üzerine eğilecek gibi duruyor. Ayrıca birinci sezonun sonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan Yennefer için de güzel haber var. Tanıtımda gördüğümüz, birinci sezondaki o savaş bitmiş.

Yennefer ise baygın olarak bulunuyor ve tekrar hoş geldin diyerek Yennefer’ı ayıltıyorlar. Bakalım çok süre var ama biz yine de The Witcher 2.Sezonu merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin