Leyla ile Mecnun Yine Bir Krizle mi Gündemde?

Leyla ile Mecnun yeni bir krizle gündeme geldi. İddialara göre dizinin başrol oyuncularından biriyle ilgili kriz yaşandı. Ama sonrasında krizin çözüldüğü de söyleniyor.

Oğulcan Özsezgi
10 Temmuz 2021 - 23:45
Gündem

Leyla ile Mecnun çekimleri resmi olarak başladı. Çekimlerin başladığını biliyoruz ve hatta üzerinden neredeyse 1 ay gibi bir süre geçecek. Haziran ayında başlayan çekimler bir yana dizi Exxen sayfasında da yakında gelecek şeklinde görüntülenmeye başladı. Ardı ardına gelişmelerin yaşandığı dizinin ilk bölümlerinin de çoktan çekildiği iddiası var.

Fakat bu iddiaların ardından farklı bir konu daha gündeme geldi. Gündeme gelen yeni iddiaya göre dizide önemli bir kriz yaşandı. Üstelik başrol oyuncusunun değişmesine bile neden olabileceği söylenen bir kriz gündeme geldi. Peki iddialara göre neler yaşandı?

Leyla ile Mecnun Dizisinde Leyla Karakteriyle ilgili Kriz mi Var?

Son iddialara göre dizinin temel kadrosuna katılan yeni isim olarak öne çıkan Deniz Işın ile ilgili bir kriz yaşandı. Biliyorsunuz dizi Exxen üzerinde yayınlanacak. Yani bir dijital proje olacak. Dijital proje olmasına karşın aynı tadı da vermesi bekleniyor.

İddialara göre Deniz Işın farklı bir dijital platformda yer alacak başka bir dizide de rol aldı. Farklı bir platform için de dizi çekilmesi ise Leyla ile Mecnun projesinde krize dönüştüğü iddia edildi.

21-07/10/leyla-ile-mecnun-2.jpg

Acaba bu iddialardan sonra başrol oyuncusunda erken bir değişiklik mi olacak derken, yeni bir iddia daha geldi. Söylenene göre dizinin Leyla’sı olan Deniz Işın’la yaşanan sıkıntı, giderildi.

Ünlü oyuncunun da Leyla ile Mecnun dizisinde başrol olarak devam edeceği söylendi. Tabii ki bunlara iddia demekten başka çaremiz yok. Şu an dizinin ne zaman yayınlanacağı ve ne zaman karşımıza çıkacağı konusunda da bir bilgimiz bulunmuyor. Böyle baktığımızda da iddiaların doğrulanması çok mümkün değil. Yine de yeni bir bilgi ortaya çıkar, Exxen bir açıklama yapar onu da paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin