Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm Özeti - Ne Oldu?

Aşk Mantık İntikam dizisinde 4.bölümü de geride bıraktık. Bir hayli hareketli geçen dizide 4.bölümde ne oldu? İşte Aşk Mantık İntikam 4.bölüm özeti!

Oğulcan Özsezgi
10 Temmuz 2021 - 23:00
Gündem

Şu an reyting sonuçlarına baktığımız zaman yazın en iyi dizilerinden biri olmayı başaran Aşk Mantık İntikam, 4.bölümü de geride bıraktı. Dün yayınlanan yeni bölümde ise dizinin hayranlarını merak ettirecek birçok gelişme oldu. Özellikle Esra ile Ozan arasında yaşanan yeni gelişmeler izleyicileri meraklandırmaya yetti. Dilerseniz önemli başlıklarla Aşk Mantık İntikam 4.bölüm özeti kısmına geçelim ve yeni bölümde neler olduğuna bakalım.

Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm Özeti ve Olanlar

Yeni bölümde ilk dikkat çeken Esra’nın ailesinin lokantası olan Menekşe Ev Yemeklerinin uygulamaya dahil edilmesi oldu. Bir takım olan Çınar ile Esra, yeni işletme kaydında Çınar’ın baskısıyla burayı seçtiler.

İkili iş anlamında iyi bir ikili oldu ve neredeyse tüm mahallede yer alan işletmeleri uygulamaya ekledi. Hemen sonrasında ise Çağla’nın doğum günü partisini gördük. Ozan ile biraz daha yakınlaşmak adına doğum günü partisini kullanan Çağla, tüm çalışanları olduğu gibi Ozan’ı da partiye davet etti.

Tabii ki partiye Ozan ve Esra’da geldi. Burada Esra’nın Çınar ile dans etmesi yakınlaşması Ozan’ı bir hayli sinirlendirmiş olsa da Esra, Ozan’ın kendisini kıskandığını anladı. Bu sırada Esra içkiyi biraz fazla kaçırdı ve sarhoş oldu.

21-07/10/ask-mantik-intikam-4bolum-ozeti-2.jpg

Ardından çalışanlardan biri olan Gaye, partide çalışanlar içerisinde Ozan’ın eski karısının dedikodusunu yaptı ve ortamın bir anda gerilmesine neden oldu. Ozan ile Esra bir kez daha karşı karşıya gelmiş oldu. Esra kızarak partiden ayrıldı ama Ozan onu takip etti ve bu halde eve gidemeyeceğini söyleyerek eve onu eve bırakmak istedi. Arabaya binen Esra, tüm tartışmalar içerisinde uyuya kaldı.

Mecburen Esra’yı evine götürmek zorunda kalan Ozan, Esra’ya değil ama duygularını da yavaş yavaş belli etmeye başladı. En son sahnede ise durumdan şüphelenen Çınar’ın Esra ile Ozan arasında ne olduğunu araştırmaya başladığını gördük. Hatta Çınar, açık açık bunu Esra’ya sordu. Aşk Mantık İntikam 4.bölüm özeti ana hatlarıyla böyle bakalım yeni bölümde neler olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin