Cam Tavanlar 6.bölüm Fragmanı Yayınlandı

Cam Tavanlar 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Cem ile Leyla arasına girecek yeni bir isim karşımıza çıkacak gibi duruyor. Suna kim?

Oğulcan Özsezgi
09 Temmuz 2021 - 00:43
Gündem

Bir dargın bir barışık aşıkların hikayesini ve kadınların iş hayatındaki mücadelelerini anlatan Cam Tavanlar, etkileyici bir 5.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile gündemde. Cam Tavanlar 6.bölüm fragmanı yayınlandı ve Cem ile Leyla arasında neler olacak bir kez daha gördük.

Yeni bölümde ikilinin yine bir dargın bir barışık devam ettiğini göreceğimizi düşünürken bu kez ikilinin arasına yeni bir isim daha girecek gibi gözüküyor. Üstelik Leyla’nın mücadelesini boşa çıkarabilecek bir isimden söz ediyoruz.

Cam Tavanlar 6.bölüm Fragmanı - Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dizinin 5.bölümünde en son Cem, Leyla ile görüşmek istediğini belirtmişti. Fakat Cem konuşmayı beklerken, bir yandan da Leyla, İskender’in arabasına binmek üzereydi. Tam burada bölüm bitti zaten. Yeni bölüm fragmanında da bölümün buradan başlayacağını görüyoruz. Leyla arabaya binmiş ve gitmiş gibi gözüküyor.

Çünkü Cam Tavanlar 6.bölüm fragmanında Cem’in arabanın arkasından bakakaldığını görmekteyiz. Cem bir yandan Leyla’nın kendini hiç sevmediğini düşünürken, bir yandan ise yavaş yavaş işine yönelmeye başlayacak gibi duruyor.

Leyla ise resmen Cem’e aşık olduğunu belli etmiş durumda. İkilinin yine karşılaştığını görüyoruz. Kaldıkları rezidanstan çıkarken görüntülenen ikili, bir festivale katılmaya gidiyor. Leyla, festivale beraber gidecekleri için oldukça mutlu gözüküyor.

İşte tam burada yeni bir karakter karşımıza çıkıyor. Cem, festivale gittiğinde, kaldığı otelde Suna’yı görüyor. Muhtemelen Cem ile Leyla arasına girecek olan Suna karakterini de aktif olarak izlemeye başlayacağız. Suna’nın nasıl bir rol üstleneceği ve ikilinin arasındaki ilişkiyi ne kadar etkileyeceğini ise yeni bölümle göreceğiz.

Şimdilik Cam Tavanlar 6.bölüm fragmanında başka bir detay yok. Renkli görüntüler görmeye hazır olacağımız yeni bir bölüm göreceğimiz kesin. Neler olacağını göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin