Avatar Atakan yeni dizi Özel Kuvvetler'de rol alacak!

TV8'de yayınlanan Survivor'un birincisi Çağan Atakan Arslan yeni bir haber ortaya çıktı. Avatar Atakan hakkında Tolga Sarıtaş ile aynı dizide başrol paylaşağı duyuruldu.

Sibel Karagöl
15 Şubat 2017 - 21:36
İptal - Onay

TV8'de yayınlanan Survivor'un birincisi Çağan Atakan Arslan yeni bir haber ortaya çıktı. Avatar Atakan hakkında Tolga Sarıtaş ile aynı dizide başrol paylaşağı duyuruldu.

17-02/15/atakan-1487182254.jpeg

Survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan şampiyon sporcu Avatar Atakan, Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Özel Kuvvetler'de, Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşacak. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu yayınladığı haberinde belirtildiği üzere Atakan'ın dizide teröristlere karşı savaşacak bir özel timde yer alacak bir askeri oynayacağını bildirdi.

17-02/15/tolg.jpg

Eyüboğlu yazısında, Özel Kuvettler dizisinin Tims yapımın sahibi Timur Savcı ile Bi Yapım'ın arkasındaki isim Burak Sağyaşar'ın ortaklığında kurulan Tims & B Productions'ın ilk projesi olacağını duyurdu.

Dizinin senaristliğini Poyraz Karayel'in senaristi Ethem Özışık üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Yağız Akaydın oturmaktadır. Dizinin cast çalışmaları ise halen devam ediyor.

Özel Kuvettler hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin