Türk dizisinde Angelina Jolie ve Cristiano Ronaldo rol alacak

dünyaca ünlü starlar rol alacağı Türk yapımı Hayat Köprüsü dizisinin çekimlerine başlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
15 Şubat 2017 - 20:41
İptal - Onay

Dünyaca ünlü sinema oyuncusu Angelina Jolie ile futbolcu Cristiano Ronaldo'nun da yer alacağı dizinin hazırlıklarına başlandı.

17-02/15/.Jpeg

Yönetmen koltuğunda Eyüp Dirlik'in oturduğu dizinin fragmanları için Gaziantep'de çekimlere başlandı. Yönetmen Dirlik tarafından yapılan açıklamada 'Hayat Köprüsü' isimli dizi önce Türkiye sonrasında ise Latin Amerika ve Ortadoğu'da yayınlanacak.

17-02/15/2.Jpeg

Suriyeli bir ailenin yaşadığı zorlu bir hayatı konu alacak Hayat Köprüsü adlı dram dizisinin üç sezonluk bir proje olduğu duyuruldu. Suriyeli vatandaşların gerçek hayatta çektikleri zorluklara ilgi çekebilmek için Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie, Nensi Ajram gibi dünyaca ünlü sanatçı ve sporcular rol alacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin