Avatar: Son Havabükücü (Avatar: The Last Airbender) Netflix'te live-action dizi oluyor!

2010 yılında filmi de çekilen Nickelodeon yapımı animasyon dizisi Avatar: The Last Airbender bu kez Netflix'te dizi oluyor.

Online yayın platformu Netflix, Nickelodeon'da 2005-2008 yılları arasında ekranlara gelen animasyon dizisi "Avatar: The Last Airbender"ın (Avatar: Son Havabükücü) live-action yani gerçek oyuncularla çekilecek dizisi için düğmeye bastı.

AVATAR: THE LAST AIRBENDER DİZİSİNİN ÇEKİMLERİNE 2019'DA BAŞLANIYOR!

Nickelodeon ortak yapımcılığında, orijinal dizinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko'nun showrunner ve yürütücü yapımcılığında hazırlanacak dizinin çekimlerine gelecek yıl içinde başlanacak.

18-09/19/avatar-the-last-airbender.jpg

Orijinal Avatar: The Last Airbender, Nickelodeon kanalında Şubat 2005-Haziran 2008 seneleri arasında üç sezon boyunca ekranlara gelmiş ve toplamda 61 bölüm ortaya çıkmıştı.

AVATAR: THE LAST AIRBENDER KONUSU

Emmy, Pulcinella, Genesis, Kid's Choice ve Peabody gibi çeşitli organizasyonlardan ödüller kazanan dizinin hikayesi; Asya etkileri taşıyan dövüş sanatları ve elementler etrafında dönen, ana kahraman Avatar Aang ve arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Kralı'ndan kurtarmak ve Ateş Ulusu tarafından sürdürülen yıkıcı savaşa son vermek için çıktıkları macerayı konu alıyor.

18-09/19/avatar-the-last-airbender-dizisi-netflix.jpg

DiMartino ve Konietzko ikilisi yaptıkları açıklamada yeni projeleri hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdiler:

"Avatar: The Last Airbender'ın bu live-action uyarlamasında dümenin başına geçecek olma fırsatını elde ettiğimizden dolayı çok heyecanlıyız. Aang'ın dünyasını her zaman hayal ettiğimiz gibi kültürel olarak uygun, beyaz ırktan olmayan oyuncularla sinematografik olarak hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz.

Karakterler, hikaye, aksiyon ve bu dünyayı inşa etmede derinlere inme konusunda hayatta bir kez ele geçecek bir şans. Netflix, bu yeniden yorumlama için vizyonumuzu ortaya koymamızı tamamen destekliyor. Onlarla ortak olmaktan dolayı müteşekkiriz."

Avatar: The Last Airbender, M. Night Shyamalan yönetmenliğinde 2010'da beyaz perdeye de uyarlanmış ancak yapım olumsuz eleştiriler alarak sınıfı geçememişti.

"The Last Airbender (2010)" film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin