Avcı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Ne zaman başlıyor?

2018 yılı Mart ayında yayınlanması beklenen Avcı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Dizi hangi kanalda ve ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
16 Aralık 2017 - 13:29
Gündem

Gold Film'in yapımını üstlendiği Avcı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Eylül ayında müjdesi verilen Avcı dizisi için geri sayım başladı. Dizinin tüm hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizi için Kanal D ile seyircisine buluşacağı konuşuluyor. Avcı ne zaman başlıyor?

Avcı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Bir dönem reyting rekorları kırmış, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere ve merhum Tunçel Kurtiz gibi usta isimlerin yer aldığı günümüzde hala izlenilen Ezel dizisinin senaristi Kerem Deren ve yönetmenliğini yapmış Cem Karcı'nın buluşacağı bu proje merakla bekleniyor. Ezel dizisinde yer alan Barış Falay'ında dizi ile anlaştığı ilk açıklanan detaylardan biriydi. 

 17-12/16/ezelin-kadrosundan-yeni-dizi-avci.jpg

Dizi ile ilgili bilgilerin paylaşılmasıyla birlikte Cansu Dere'nin projede yer alacağı konuşulmuş, Ezel dizisi hayranları oldukça heyecanlanmıştı. Cansu Dere'nin kadroda yer alacağı ile ilgili kesin bir bilgi açıklanmazken en son Poyraz Karayel dizisinde yer alan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nun Avcı dizisinin kadrosunda yer alacağı söylendi.

17-12/16/burcin-terzioglu-avci-dizisi-oyuncu-kadrosu-1513423520.jpg

Dizinin erkek ve kadın başrolleri belli olan Avcı dizisi, 2018 yılı Mart ayında seyircisi ile buluşacak. Oldukça iddialı bir konu ile izleyici karşısına çıkacak dizi büyük bir merak uyandırdı. Barış Falay ve Burçin Terzioğlu'nu buluşturan proje ile ilgili detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

17-12/16/baris-falay-avci-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin