Avenue 5 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

House'un yıldızı Hugh Laurie'nin Avenue 5 isimli dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Avenue 5 1. sezon 6. bölüm konusu ve detayları...

Komedi üstadı Armando Iannucci'nin yeni dizisi "Avenue 5" geçtiğimiz hafta "He's Only There To Stop His Skeleton Falling Over" isimli bölümle ekranlardaydı.

AVENUE 5 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avenue 5'in hikayesi; gezegenler arası lüks yolcu gemisi Avenue 5'te geçiyor. Önemli bir sistem arızası gemiyi rotasından çıkardığında geminin dünyaya dönmesinin yıllar alacağı ortaya çıkar. Mürettebat artık gemideki düzeni sağlayabilmek ve gemiyi güvenli bir şekilde dünyaya geri döndürebilmek için çok çaba göstermek zordundadır.

Yayınlanan son bölümde; Billie, geminin en son krizi sürecinde Ryan'a yardımcı olur. Judd tüm karışıklığa rağmen Yarı Yol Partisi organizasyonunun planlandığı gibi gerçekleşmesini ister. Doug ise Mia'nın cinsel özgürlüğünün önüne geçmeye çalışır.

20-02/21/avenue-5-foto.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Annie Griffin'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.10 reyting oranı ve 0.386 milyon izleyici rakamlarını elde edip son üç bölümünün en yüksek rakamlarını yakaladı.

İlk sezonu sekiz bölüm sürecek Avenue 5 geçtiğimiz günlerde yayıncı kanaldan 2. sezon onayını aldı.

AVENUE 5 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Peter Fellows'un (Prime Cut) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Was It Your Ears?" 23 Şubat 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk sezon bölümleri beIN SERIES COMEDY kanalından takip edilebilir.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/21/avenue-5-dizisi.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Avenue 5 bir uzay bebeğinin doğumunu kutlarken; Ryan (Hugh Laurie) ve Billie (Lenora Crichlow) ardı arkası kesilmeyen bip sesinin kaynağını belirlemeye çalışırlar.

Judd (Josh Gad), Karen'ın (Rebecca Front) yolcu-mürettebat irtibat toplantısında en son büyük fikrini açıklar.

Ülkenin başkentinde Rav (Nikki Amuka-Bird) ise Başkan'dan kurtarma fonu desteği talebinde bulunur ancak karşılığında etik bir ikilemle karşı karşıya kalır.

"Avenue 5" (HBO) 1. sezon 5. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin