The Blacklist 8. sezon olacak mı? NBC kararını erkenden duyurdu!

NBC'nin popüler dizisi The Blacklist'in geleceği belli oldu. 150. bölüm kutlamalarında yapılan duyuruya göre The Blacklist 8. sezon onayını aldı. Yeni sezon detayları...

NBC'nin uzun soluklu dizisi "The Blacklist"in ekranlardan ayrılmaya pek niyeti yok! Yayıncı kanal, yedinci sezonu devam eden dizinin hayranlarına müjdeli haberi erkenden verdi!

THE BLACKLIST 8. SEZON ONAYINI ALDI!

Oyuncu kadrosu ve tüm ekibin katıldığı New York'ta gerçekleşen 150. bölüm kutlamaları esnasında yapılan duyuruya göre The Blacklist 8. sezon onayını aldı. Sekizinci sezonun final sezonu olarak planlandığı şeklinde bir açıklama yapılmadığını da belirtelim.

20-02/21/the-blacklist-150-bolum.jpg

NBC Entertainment'tan Lisa Katz ve Tracey Pakosta imzalı açıklamada "Haftalarca mükemmelliğe ve üstün başarıya ulaşan inanılmaz oyuncu kadromuz, yapımcılarımız ve tüm ekibi tebrik ediyoruz. Red ve Liz’in hikayesinin sekizinci sezonda devam edecek olması konusunda bundan daha heyecanlı olamazdık" ifadeleri kullanılırken Sony Pictures Television Eş Başkanı Chris Parnell ise "The Blacklist, heyecan verici ve yaratıcı hikayeler ortaya koymaya devam ediyor. Bu durum eşsiz yaratıcılığa sahip Jon Bokenkamp ve John Eisendrath liderliğindeki yazar ekibi ve harika oyuncu kadromuz ile ekibimizden kaynaklanıyor. Sekizinci sezonun neler getireceğini görmek için biraz beklememiz gerekiyor. Lisa Katz, Tracey Pakosta, Pearlena Igbokwe ile NBC ve Universal Television'daki tüm ortaklarımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

The Blacklist'in onay haberinin beklenmedik bir şekilde geldiğini söyleyemeyiz. Yapımcı şirket Sony Pictures Television yenilenme beklentisiyle son birkaç aydır James Spader ve Megan Boone'un da içinde yer aldığı, sözleşmelerinin sonuna gelen bazı yıldız oyuncularla yeni anlaşmalar yapmıştı. Buna göre dizinin tüm ana oyuncu kadrosu gelecek sezon için geri dönebilecek.

20-02/21/the-blacklist-foto.jpg

THE BLACKLIST NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

Devam etmekte olan yedinci sezonunun on bölümünü geride bırakan ve 13 Aralık 2019'da kış tatiline giren yapımın yedinci sezon bölümleri 20 Mart 2020'den itibaren ekranlara gelmeye devam edecek. Sezonun 20 Mart'taki dönüşü çift bölümle gerçekleşecek. 

İstikrarlı izlenme oranları, güçlü uluslararası satışlar ve kazançlı Netflix yayın anlaşmasına bağlı olarak NBC ve Sony TV'ye büyük kar getiren The Blacklist; Sony Pictures Television, Universal Television, Davis Entertainment ortak yapımcılığında Jon Bokenkamp, John Eisendrath, John Davis, John Fox, James Spader, Lukas Reiter, J.R. Orci ve Laura A. Benson'lı yürütücü yapımcı kadrosu ile ekran macerasını sürdürüyor.

"The Blacklist" (NBC) 7. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin