Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm detayları

Kemik Koleksiyoncusu'nun sırrı ortaya çıkıyor! Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector'un yeni bölümünde neler olacak? 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Kemik Koleksiyoncusu romanından uyarlanan "Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector" dizisi geçtiğimiz hafta sezonun beşinci bölümü "Game On" ile ekranlara geldi.

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

1999 yapımı sinema filmi de bulunan The Bone Collector romanının dizi uyarlamasının yayınlanan son bölümünde; Kemik Koleksiyoncusu, New York City'nin çeşitli yerlerindeki üç kurbanı ile Lincoln, Amelia ve tüm ekibe meydan okur. Ekip çok geç olmadan ipuçlarını takip etmeye ve birleştirmeye çalışıp seçilen kurbanların yerlerini hızlı bir şekilde tespit etmeye çalışır. Ve en sonunda Lincoln, Kemik Koleksiyoncusu'na karşı izlediği taktiği değiştirmeye karar verir.

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto1.jpg

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Gary Fleder'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 3.45 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezon ortalaması civarında bir sonuç ortaya koydu.

Vasat izlenme oranlarıyla yoluna devam eden Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector'un ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector sezonun altıncı bölümü "Til Death Do Us Part" ile 21 Şubat 2020 Cuma akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto4.jpg

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Kemik Koleksiyoncusu'nun sırrı ortaya çıkıyor...

Lincoln ve ekibi bir seri katilin peşine düşer ancak takip Lincoln'un en yakın arkadaşlarından birisinin suçlanmasıyla ekibi can evinden vurur.

Bu arada Kemik Koleksiyoncusu'nun karısı evde şok edici bazı fotoğraflar bulur.

Oyuncu kadrosu: Russell Hornsby (Lincoln Rhyme), Arielle Kebbel (Amelia Sachs), Brían F. O'Byrne (Kemik Koleksiyoncusu), Tate Ellington (Felix), Courtney Grosbeck (Rachel Sachs), Ramses Jimenez (Dedektif Eric Castillo), Brooke Lyons (Kate), Roslyn Ruff (Claire), Michael Imperioli (Dedektif Michael Sellitto)

Konuk oyuncu: Hadi Tabbal

"LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR" YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto5.jpg

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto2.jpg

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto3.jpg

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto6.jpg

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto7.jpg

20-02/21/lincoln-ryhme-1x06-foto8.jpg

"Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector" (NBC) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin