Survivor'a 2 yeni yarışmacı dahil oldu!

tv8'in sevilen yarışmasına 2 yeni yarışmacı geldi.

Merve Mutlu
21 Şubat 2020 - 14:25
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde yüksek izlenme rakamlarına ulaşan Survivor yarışması, bu sene de oldukça yoğun ilgi görüyor. 

20-02/21/survivor-unlu.png

Masterchef Yasin Obuz, fenomen Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan ve Burak Yurdugör'den oluşan gönüllüler takımı ile Uğur Pektaş, Türkiye kadın milli takımı üyesi Aycan Yanaç, Türk millî futbolcu Sercan Yıldırım, dalgıç ve milli sporcu Derya Can Göçen, Profesyonel Azerbaycan kickboksörü Parviz Abdullayev,  kadın koşucu Elif Yıldırım Gören, oyuncu Barış Murat Yağcı, oyuncu Tuğba Melis Türk, manken ve oyuncu Mert Öcal, Türk milli kadın basketbolcu Şaziye İvegin Üner ve oyuncu Ersin Korkut'tan oluşan ünlüler takımının mücadelesi devam ederken, diskalifiye edilen Uğur Pektaş ve Şaziye İvegün'ün yerine iki yeni isim geldi. 

Survivor'a yeni gelenler kim oldu?

20-02/21/survivor.png

Survivor'ın ilk haftası sakatlıklarla geçti. Ünlüler takımının en iddialı isimlerinden olan ünlü oyuncu Uğur Pektaş ile eski milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle diskalifiye oldu.Adadan ayrılan iki ismin yerine de Erman Altıkardeş ve İrem Akın geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin