Puerta 7 dizisi Netflix'te başladı! Puerta 7 nasıl bir dizi? Konusu ve fragmanı

Netflix'in suç ve gerilim öğeleri barındıran Arjantin yapımı yeni dizisi Puerta 7 başladı! Puerta 7 konusu, fragmanı, oyuncuları ve fotoğrafları...

Netflix'in Arjantin yapımı üçüncü orijinal dizisi olma özelliğini taşıyan "Puerta 7"nin ilk sezon bölümleri 21 Şubat 2020 Cuma günü itibarıyla yayınlandı.

"PUERTA 7" 1. SEZON BAŞLADI!

Martin Zimmerman'ın (Ozark, Narcos) tarafından yaratılan dizinin yazarlığını Patricio Vega (Los Simuladores), yönetmenliğini Israel Adrián Caetano (El marginal), yapımcılığını ise yerel yapım şirketi Pol-ka üstleniyor.

20-02/21/puerta-7-afis.jpg

PUERTA 7 DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kararlı bir kadının Arjantin'deki bir futbol kulübünün fanatik taraftar grubunu çevreleyen şiddet suçları ve yolsuzluk çemberini kırmaya çalışmasına odaklanan hikayeye sahip Puerta 7'nin ilk sezonu süreleri 35 ile 45 dakika arasında değişen toplam 8 bölümden oluşuyor.

Arjantin'de spor, örgütlü suç ve ulusal siyaseti tek çatı altında toplayan barra bravas olarak bilinen kötü şöhretli holiganları mercek altına alan dizinin merkezinde erkek egemen dünyada karşısına çıkan tüm engelleri aşmaya ve bir kulübü yolsuzluktan temizleyerek ailesinin adını temize çıkarmaya çalışan bir kadın ile ailesini yaşadıkları büyük sefaletten kurtarmak için bir barra brava'ya dönüşen genç bir adam bulunuyor.

20-02/21/puerta-7-foto2.jpg

Sezonun açılış bölümünde bir Ferroviarios taraftarı, önemli bir maç sırasında bıçaklandığında arkadaşları intikam peşine düşerken; sivil toplum aktivisti Diana'ya ise bir iş teklifi gelir.

PUERTA 7 OYUNCU KADROSU

Dolores Fonzi, Esteban Lamothe, Carlos Belloso'nun başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere Juan Gil Navarro, Daniel Aráoz, Antonio Grimaui, Ignacio Quesada, Mónica Ayos, Daniel Valenzuela eşlik ediyorlar.

"PUERTA 7" TANITIM KARELERİ

20-02/21/puerta-7-foto1.jpg

20-02/21/puerta-7-foto3.jpg

20-02/21/puerta-7-foto4.jpg

20-02/21/puerta-dizisi-netflix-1582282324.jpg

"Puerta 7" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin