Öğretmen dizisinin müziği merak uyandırıyor!

Fox ekranlarının yeni dizisi Öğretmen'in müziği dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
21 Şubat 2020 - 12:04
Gündem

Fox ekranlarında 4 Mart Çarşamba akşamı başlayacak olan yeni dizi Öğretmen'in, "Öpülesi elleri var, şirin tatlı dilleri var..." sözleri ile devam eden şarkısı, izleyicilerde merak uyandırdı. 

20-02/21/retmen-1582275312.jpg

Başrolünde İlker Kaleli'nin, idealist ve öğrencilerine erdem aşılamaya çalışan Akif öğretmen karakterini canlandırdığı, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, EFekan Can, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Şerif Erol ve Ezgi Gör gibi isimlerin de kadrosunda buluştuğu Öğretmen dizisinin müziğini sizler için ele aldık. 

Öğretmen dizisinin müziği: "Öğretmen kutsaldır ana gibi, öğretmen kutsaldır baba gibi"

Mr. Hiiragi's Homeroom adlı diziden uyarlanan ve yakında başlayacak olan Öğretmen dizisinin şarkısı izleyiciler tarafından merak edilmeye başladı. Bu şarkı, Ali Rıza Binboğa’nın meşhur Öğretmen Öğretir şiirinin şarkılaştırılmış halidir. Öğretmen dizisinin şarkı sözleri şu şekilde:

"Öğretmen kutsaldır ana gibi
 Öğretmen kutsaldır baba gibi
 Öpülesi elleri var
 Şirin tatlı dilleri var
 Öğretmen öğretir A, B, C
 Öğretmen öğretir K, L, M
 İlk öğretmenin kim senin
 Kim öğretti alfabeyi
 Bir hak için kırk yıl
 Köle olunuyorsa
 Yirmi dokuz kere kırk yıl
 Kölesiyiz öğretmenin"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin