Westworld 3. sezon resmi fragmanı yayınlandı! Bu sezon çok farklı olacak!

15 Mart 2020 Pazar günü başlayacak Westworld 3. sezon için resmi fragman yayınlandı! Westworld 3. sezonda neler olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Yeni sezon detayları...

Yaz döneminde Comic-Con'da yayınlanan tanıtım videosunun ardından "Westworld"un yayın tarihi yaklaşırken merakla beklenen resmi uzun fragman da yayınlandı!

WESTWORLD'DEN HEYECAN VERİCİ 3. SEZON FRAGMANI

Yaklaşık üç dakika süreli fragmanda hikayenin artık dış dünyaya taşındığını, Dolores ve Bernard'ın geleceklerini bulma, geçmişlerini anlama ve şimdiki zamanda hayatta kalma ümidiyle parkın ötesine ve insanlığın günlük dünyasına girdiklerini, sezonun yeni karakteri Caleb (Aaron Paul) ile Dolores iş birliğini ve Dolores'i öldürmekle görevlendirilen Maeve'yi görüyoruz.

Yapımcı ve yaratıcı ekibin vurguladığı gibi çok daha farklı bir Westworld sezonu bizi bekliyor diyebiliriz. Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı isimdeki filminden Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisince ekranlara uyarlanan yapımın yeni sezonunun teması "Yeni Dünya" olarak duyurulmuş; ortak yaratıcı Nolan yeni sezona ilham veren yapımlarından birinin Ridley Scott imzalı Blade Runner filmi olduğunu ve hikayenin daha önce görülmemiş distopik bir geleceğe odaklanacağını ifade etmişti.

20-02/21/westworld-dolores.jpg

WESTWORLD 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İzleyiciyi yapay zekanın karanlık dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkaran dizinin 3. sezonu 15 Mart 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında başlarken; yeni sezon toplam 8 bölümden oluşacak.

Yeni sezon bölümleri Amerika yayınından 24 saat sonra Digiturk'te yayınlanacak.

WESTWORLD 3. SEZON OYUNCU KADROSU! DÖNENLER VE YENİ İSİMLER!

Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Man in Black), Jeffrey Wright (Bernard), Tessa Thompson (Charlotte), Luke Hemsworth (Stubbs), Simon Quarterman (Lee Sizemore) yeni sezon için geri dönen isimler.

20-02/21/westworld-3-sezon-posteri-1582273527.jpg

Bu oyunculara ek olarak Aaron Paul (Caleb), Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi (Francis), Marshawn Lynch, John Gallagher Jr., Michael Ealy ve Tommy Flanagan (Martin Connells) sezonun yeni yüzleri olarak yeni karakterlere hayat verecek isimler.

"Westworld" (HBO) 3. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin