Westworld 3. sezon yeni fragman ve posteri heyecan yarattı!

HBO'nun popüler bilim-kurgu dizisi Westworld'ün yaklaşmakta olan 3. sezonu için yeni bir fragman ve poster paylaşıldı. Westworld 3. sezon detayları...

Son dönemde bilim-kurgu deyince akla ilk gelen dizilerden biri olan "Westworld"ün 3. sezonu çok uzak gibi görünse de sanki yavaş yavaş yaklaşıyor!

WESTWORLD 3. SEZONDAN TAZE FRAGMAN!

San Diego'da düzenlenen 2019 Comic-Con etkinliklerinde yerini alan Westworld'ün yeni sezonu için Vera Lynn'in "We'll Meet Again" parçasının eşlik ettiği heyecan verici yeni bir fragman yayınlandı.

19-07/22/westworld-3-sezon-foto1.jpg

WESTWORLD 3. SEZONDA YENİ YÜZLER VE YENİLENEN HİKAYE!

Breaking Bad'deki Jesse Pinkman rolüyle Emmy'de üç kez ödül kazanan Aaron Paul'un yanı sıra Lena Waithe (Master of None), Scott Mescudi, Marshawn Lynch ve Vincent Cassel (Jason Bourne) gibi isimleri yeni yüzler olarak oyuncu kadrosuna dahil eden dizinin gelecekteki Los Angeles şehrinde geçecek yeni sezon hikayesi; Westworld'de gerçekleşen katliam ve Dolores'in parkı terk ederek özgür kalmasının hemen ardından devam edecek.

Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth, ve Ed Harris gibi isimler yeni sezonda da karşımızda olacaklar.

19-07/22/westworld-poster.jpg

Warner Bros. TV, J.J. Abrams'ın Bad Robot'u ve Jonathan Nolan & Lisa Joy'un Kilter Films'i ortak yapımcılığında hazırlanan Westworld, Michael Crichton'ın 1973 yılı yapımı aynı isimli filminden Nolan ve Joy ikilisince ekranlara uyarlanıyor.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu J.J. Abrams, Richard J. Lewis, Roberto Patino, Athena Wickham ve Ben Stephenson'dan oluşuyor.

WESTWORLD 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Westworld'ün 3. sezon başlangıç tarihi henüz netleşmedi ancak kesin olan şey yeni sezon bölümlerini 2020 senesi içinde izleyeceğimiz.

"Westworld" (HBO) 3. sezon yeni fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin