Marvel dizisi WandaVision'ın konusu, logosu ve oyuncu kadrosu duyuruldu!

Marvel patronunun "daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen bir dizi" olarak lanse ettiği Disney+ dizisi WandaVision'ın detayları gün yüzüne çıktı! WandaVision konusu, oyuncu kadrosu, logosu ve başlangıç tarihi...

Marvel patronu Kevin Feige, Disney+'ta izleyiciyle buluşacak yeni Marvel dizisi "WandaVision"ı resmen duyurdu.

WANDAVISION DİZİSİ RESMİLEŞTİ!

San Diego Comic-Con'da düzenlenen panelde yapılan duyuruda dizinin logosu ile birlikte oyuncu kadrosu da açıklandı.

19-07/22/wandavision-dizisi.jpg

"WANDAVISION" OYUNCU KADROSU

Feige tarafından "daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen bir dizi" olarak nitelendirilen WandaVision'da filmlerde de karakterleri canlandıran Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) ve Paul Bettany (Vision) ikilisini başrollerde izleyeceğiz.

Dizide ayrıca çizgi romanlarda bir dönem Captain Marvel olarak da gezen, Photon veya Pulsar olarak da tanınan Monica Rambeau'nun yetişkin hali karakteriyle Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk, Mad Men, Empire) de yer alacak.

19-07/22/wandavision-dizi.jpg

"WANDAVISION" KONUSU

WandaVision dizisinin hikayesi; Avengers Endgame'de yaşananlardan sonrasını işleyecek.

Infinity War'da öldürülen Vision'ın burada nasıl canlandırılacağı henüz belli değil ancak Tony Stark ve arkadaşlarının evrendeki tüm yaşamın yarısını geri getirebilmeleri göz önüne alındığında, Marvel'in bu durumun kesinlikle bir yolunu bulacağını söyleyebiliriz.

WANDAVISION 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Jac Schaeffer'ın showrunnerlığını üstlendiği dizinin yayın tarihi ise 2021'in bahar ayları olarak belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin