Netflix dizisi The Witcher için ilk fragman yayınlandı!

Duyurulduğu ilk günden itibaren heyecan fırtınası yaratan The Witcher dizisi için ilk fragman sonunda yayınlandı.

"En kötü canavarlar kendi yarattıklarımızdır"

Son dönemin en heyecan verici dizi projeleri arasında gösterilen; Andrzej Sapkowski'nin aynı isimdeki video oyunu serisine de ilham veren popüler roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi "The Witcher" için merakla beklenen ilk görüntüler geldi!

THE WITCHER İÇİN İLK FRAGMAN PAYLAŞILDI!

San Diego'da devam eden Comic-Con etkinlikleri kapsamında yazar/yürütücü yapımcı/showrunner Lauren Schmidt Hissrich ve Henry Cavill ile rol arkadaşlarından Anya Chalotra ve Freya Allan'ın hazır bulunduğu panelde dizi için ilk resmi fragman paylaşıldı.

19-07/22/the-witcher-dizisi.jpeg

The Witcher için henüz bir başlangıç tarihi paylaşılmasa da Netflix'ten Ted Sarandos geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada dizinin prömiyerinin 2019'un son çeyreğine yetişebileceğini dile getirmişti.

The Witcher'ın hikayesi; mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan meşhur yaratık avcısı Rivialı Geralt karakterini merkeze alarak kader ve aile hakkında epik bir öyküyü izleyicilere sunuyor.

Witcher Geralt; insanların, elflerin, cadıların, cücelerin ve canavarların hayatta kalmak ve ileriye gitmek için mücadele ettiği, iyiliğin ve kötülüğün kolayca tanımlanamadığı, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır.

Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) ve Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) dışında dizinin oyuncu kadrosunda Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read, Emma Appleton, Eamon Farren, Joey Batey, Lars Mikkelsen, Royce Pierreson, Maciej Musiał, Wilson Radjou-Pujalte ve Anna Shaffer gibi isimler rol alıyor.

Yazar-yürütücü yapımcı-showrunner olarak Lauren Schmidt Hissrich'in (Daredevil, The Umbrella Academy) dümenin başında yer aldığı projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Hissrich'e Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko gibi isimler eşlik ediyor.

THE WITCHER İLK SEZON KAÇ BÖLÜMDEN OLUŞACAK?

İlk sezonu 8 bölümden oluşan The Witcher'in çekimleri Bulgaristan, Polonya ve Kanarya Adaları'nda gerçekleştirildi.

"The Witcher" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin