Avlu 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1. bölümde neler oldu? Deniz suçlu mu?

Star TV ekranlarında dün akşam yayınlanan dizi büyük merak uyandırdı. Avlu 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Deniz hapisten çıkıp kızına kavuşabilecek mi?

Nurşah
30 Mart 2018 - 14:59
Yeni Bölüm

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başrollerini paylaştığı perşembe akşamlarının merakla beklenen dizisi olmaya aday Avlu 2. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Avlu 2. bölümde neler olacak? Yoksa Nihal'i Deniz mi öldürdü?

18-03/30/avlu-1-bolumde-neler-oldu.jpg

Avlu 1. bölümde neler oldu?

Deniz, genç bir kızı olan dışarıdan bakıldığında sakin bir hayata sahip gibi görünen fakat aslında eşinden şiddet gören bir kadındır. Yine bir akşam tartışma esnasında kızı Ecem, onu korumak için babasına ateş eder. İşte bu olay, Deniz'in hayatının değişmesine neden olacaktır. Kızının suçunu üstlenen Deniz'e, Karakuyu Cezaevi yolu görünür. 

Karakuyu Cezaevi, kendi içinde çekişen ve güç savaşı içerisindeki kadınlarla doludur. Hapishaneye adımını attığı andan itibaren ortamın güç dengelerini elinde tutan iki ayrı kadın mahkum Kudret ve Azra tarafından kendi yanına çekilmeye çalışır. İlk başlarda sessiz gibi kalsa da ilerleyen zamanlarda Kudret'in kendisine söylediği bir şeyi yapmayı reddederek dikkatleri üzerine çeker. Tabii, Azra da bu durumu farkeder ve Deniz'le yakınlaşmaya çalışır. Tam o sırada Deniz, Azra'nın verdiği telefon ile kızından eşinin ölmediği haberini alır. Yani katil değildir! Karakuyu'dan çıkış yolu görünmüştür.

Bunun mutluluğunu yaşadığı sırada hapishanede bir kavga çıkar. Deniz'in bir arkadaşı kızını ona emanet eder fakat nedendir bilinmez o ufak kız çocuğu, o karmaşa esnasında ortadan kaybolur. Ufaklığı ararken birden yere düşer. Gözlerini açtığında onu düşüren şeyin, Karakuyu'nun müdürünün kanı olduğunu görür. 

18-03/30/avlu-1-bolum-neler-oldu.jpg

Avlu 2. bölümde neler olacak?

Dizinin ilk bölümü müdürün cinayeti şüphelerini üzerine çeken Deniz'in olduğu sahne ile sona erdi. İzleyiciler Avlu 2. bölümde neler olacağını ve yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar bile. Eşinin ölmemesi üzerine hapisten çıkabileceğine dair umutlanan Deniz, şimdi de müdürün ölümü ile parmaklıklar arkasından kurtulamayacak mı? Dizinin ilerlemesi yönünden, Deniz içerde kalacak gibi görünüyor...

Tek amacı kızına kavuşmak ve onu korumak olan Deniz'in başına şimdi neler gelecek? Azra ile Kudret arasındaki savaşta kendini kimin yanında bulacak? Avlu, yeni bölümü ile perşembe günü Star TV ekranlarında...

Avlu 2. bölüm fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin