Avlu 24. bölümde Deniz'in değişimi izleyenleri şaşırttı!

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Avlu'da heyecan zirveye tırmanıyor. Firari Deniz'in yakalanarak hapse geri dönmesinin ardından, Deniz'in değişmeye başlaması izleyenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Merve Mutlu
14 Aralık 2018 - 12:33
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, Star Tv'nin sevilen ismi Avlu'da heyecan zirveye ulaşıyor.

Avlu 24. bölümüyle 13 Aralık akşamı Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Son bölümde hapishane kaçkını olan Deniz, Azra'nın hasta olan kardeşinin iyileşmesi için gereken parayı alarak, yerine ulaştırdıktan sonra teslim olma kararı vermişti. 

18-12/14/avlu-23.jpg

Avlu'nun 24. bölümünde, teslim olmak isterken yakalanan Deniz'in hapishaneye dönmesiyle, oğlunu öldürdüğü Kudret'le yeniden karşı karşıya geldi. Artık bambaşka biri olan Deniz, yaşadığı ve asla unutamadığı evlat acısını Kudret'in gözlerinde görmekten keyif almaktadır ve Deniz, Kudret'e evlat acısını her seferinde yeniden yaşatmak için yemin etmiştir. 

Deniz'in hapishaneye geri dönmesi karşısında ise Kudret sinir krizi geçirir. Deniz'i içeride iki büyük tehlike beklemektedir. Bir yanda onun firarı yüzünden başı belada olan ve kendisine son kez şans verilen Müdür Zerrin, diğer yanda ise evlat acısıyla perişan olmuş öfkeli Kudret. Bu sırada Azra, kardeşi Eylül için her çırpınışında biraz daha dibe batmakta, battıkça daha da öfkelenmektedir. 

18-12/14/avlu-azra.png

Azra'nın hasta olan kardeşi için gereken parayı zamanında bulamaması ise başka bir sorundur. Deniz bulduğu parayı Azra'nın kardeşine teslim edeceği sırada yakalandığı için teslim edememiş, Zerrin müdür de Azra'nın kötülüğünü istediğinden Azra'nın kardeşine para göndermesine izin vermemiş verdiği parayı da hastaneye göndermemiştir.

Azra'nın annesi, Eylül'ün durumunun kötüleşmesinin nedeni olarak Azra'yı görerek çok ağır sözler söyleyerek Azra'ya bir darbe daha atmıştır. 

18-12/14/azden.png

Kudret'e, evlat acısını yeniden hatırlatmak ve yaşatmak için yeminler eden Deniz, artık bambaşka birine dönüştü ve Kudret'i sözleriyle bir kez daha çıldırttı. Deniz'in 'Seni asla öldürmeyeceğim. Hatta yaşaman için her şeyi yapacağım. Beni her gördüğünde evlat acısını tekrar tekrar hatırla diye' sözleri dikkat çekti.

18-12/14/avlu-kudrettt-1544784943.jpg

Deniz'in artık eskisi gibi "kuzu" olmadığının ve hapishanede Kudret ve Deniz arasında yeni bir iktidar savaşı başlayacağının sinyalini veren bu gelişmelerin ardından, hapishanenin yeni hakimi bakalım kim olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin