Çarpışma 4. bölümde Adalı ve Veli'nin sırrı çözüldü! Adalı ve Veli nasıl tanıştı?

AY Yapım tarafından hazırlanan ve Ali Aydın'ın kaleme aldığı Çarpışma dizisinde, Adalı ve Veli'nin geçmişindeki sırrın ne olduğu ve ortak hikayeleri merak ediliyordu. Akıllardaki bu sorunun cevabını Çarpışma 4. bölüm izleyen seyirciler aldı. İşte detaylar...

Merve Mutlu
14 Aralık 2018 - 11:38
Yeni Bölüm

AY Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini başarılı yönetmen Ulaç Bayraktar'ın üstlendiği Çarpışma dizisi, zincirleme bir trafik kazasıyla başlayan hikayesi ile izleyiciler tarafından oldukça beğenildi.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizi, Show Tv'nin başarılı dizileri arasında yerini aldı. 4 farklı aracın kesişmesinin ortak hikayesinin ne olduğu ve karakterlerin arasındaki bağlantılar merak edilirken, tüm sorular yavaş yavaş cevap bulmaya başladı.

18-12/14/arpisma-kadro.jpg

Adalı, Veli'yi nereden tanıyor?

Çarpışma'nın 4. son bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak'ın birlikte oynadığı meyhane ve stadyum sahneleri damga vurdu. Daha önce görev yapan iki polis olan, ancak artık düşmana dönüşen Kadir ve Veli'nin geçmişindeki sırlar ortaya çıktı.

18-12/14/veli-ve-adali.png

Eskiden kendisi de polis olan Veli, Adalı'nın amiri yani polis amiriydi. Polis teşkilatı Adalı'yı işi daha iyi öğrenmesi için birlikte çalışmaları adına Veli'nin yanına veriyor. Daha ilk günden anlaşamayan ikili Organize Şube'de beraber çalışmışlardır. Adalı ve Veli arasındaki tanışıklık da buradan geliyor.

Çarpışma 4. bölümde neler oldu?

Adalı, Veli'yi onun için çok özel yer olan stada getirdi. Adalı stadı evi gibi gördüğünü Veli'ye söyledi. Veli, Adalı'ya hayatında biri olup olmadığını sordu. Adalı, biri olduğunu, ayrıldıkları ancak onu hala unutamadığını açıkladı.

Çarpışma 4.son bölümünün finalinde ise Zeynep'in evden kaçmasıyla, Adalı onun peşine düştü. Veli'nin ona bıraktığı izlerle Adalı, Zeynep'in ardından gitti. Adalı'yı silahıyla bekleyen Veli, onu vurmak için hazırken kararından vazgeçip adamını vurdu. Adalı, Veli tarafından köşeye sıkıştırıldı. Kızı Aylin'i kurtarmak için Veli'nin dediklerini yapan Zeynep, aslında bilmeden Veli'nin tuzağına düştü. Adalı'nın unutamadığı aşkı Zeynep'ti ve bunu anlayan Veli, Zeynep'i kaçırdı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin