Avlu 37. bölüm fragmanı yayınlandı! Azra ve Deniz, Zerrin'e karşı plan yapıyor!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Avlu artık Zerrin'den kurtulmanın peşinde.. İşte detaylar.

Merve Mutlu
02 Nisan 2019 - 11:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, cezaevinde mahkum olan kadınların yaşamlarını ve perde arkasında kalan acı dolu hayat hikayelerini konu alan Avlu dizisinin 37. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/01/avlu.png

Avlu son bölümde neler oldu?

Avlu'nun 28 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 36. bölümünde: Kardeşi Zeynep'in ölümünden sorumlu tuttuğu herkesi tek tek cezalandırmak için yakınlarında dolaşan ve sırf bu nedenle cezaevi müdürü olan Zerrin, planlarını gerçekleştirmek için yardım aldığı Necdet adlı adamdan bir mail almış, bu maili de, odasında ipucu arayan Deniz'in görmesi ile ipin ucu yakalanmış olmuştu. Deniz'in odasına girdiğini fark eden Zerrin de kamera görüntülerini silerek telefonunu Melis'in dolabına koyarak Oktay ve Melis'i zan altında bırakmış, Zerrin'in çirkin planlarını suya düşürmek isteyen Oktay tüm suçu üstlenerek Melis'in ceza almamasını ve Avlu'da kalmasını sağlamıştı. 

Azra'nın geri döndüğü, Kudret'in can korkusu yaşadığı ve dışardaki adamlarını tek tek kaybettiği son bölümde: Zerrin'in ne kadar kötü bir insan olduğunu neredeyse herkes fark etmiş ve artık karşı plan yapma birliğine varmışlardı.

Avlu 37. bölümde neler olacak?

19-04/01/deniz-ipek.png

Her bölümde heyecanın dozunun yükseldiği Avlu dizisinin yeni bölümünde: Zerrin, öfkesiyle hareket ederek baskısının dozunu daha da artıracak. Azra'nın, Kudret'ten korunmak için hücreye konması ile haftalardır hücrede olan İpek'i fark ederek onun Zerrin'den şiddet gördüğünü ve uzun süre hücrede kaldığını öğrenmesi büyük bir koz olmuştu. Yeni bölümde Deniz, bu kozu İpek'i Zerrin aleyhinde kullanmak üzere elinde tutuyor. 

19-04/01/avlu-1554128838.png

Komiser Tolga, masum olduğunu bildiği Azra için, amirlerine karşı gelme pahasına davanın peşini bırakmayarak cezaevine geliyor ve Azra'ya gizlice bir evrak veriyor. O evrak da, Yiğit'in öldürüldüğü inşattaki işçilerden birinin aslında o adamı bir erkeğin öldürdüğünü gördüğünü söylemesi üzerine çizilen bir robot resim. Tolga'nın Azra'ya olan ilgisinin de her an daha da artacağı bölümde, Tolga Azra'nın en büyük destekçisi haline gelecek. 

Tolga'nın Azra'yı ziyaret etmesi ile Azra'dan şüphe eden ve kendi aleyhinde bir şeyler olmasından korkan Zerrin yine orantısız güç kullanarak Azra'nın tamamen çırılçıplak bırakılarak aranması emrini veriyor. 

"Yıkarım burayı! Ben izin vermeden, kimse benim bedenime dokunamaz!"

19-04/01/azoo.png

İnce aramaya gireceğini öğrenen Azra öfke patlaması yaşıyor ve "Yıkarım burayı! Ben izin vermeden kimse benim bedenime dokunamaz!" diyerek hakkını savunuyor. Ancak Azra'nın bu savunması onu Zerrin'in psikolojik şiddetinden koruyacak mı? Perşembe akşamı hep birlikte göreceğiz. 

Bu bölüme damgasını vuran detaylardan biri de Zerrin'in artık korkusuzca ve sınırsız bir kötülükle ilerlemesinin bir işareti olan, siyah eldivenlerini giyerek Deniz'in olduğu odada ona, "Şimdi ben burdan çıksam, kapıyı kapatsam, seni aylarca burada tutsam, kim hesap sorabilir ki bana?" sorusunu sorması olacak. Deniz'in büyük planlarından habersiz olan Zerrin, oyunu kurallarına göre oynadığını düşünüyor. 

19-04/02/zerrs.png

İpek nihayet hücreden çıkıyor ve Kudret Nazan'ı İpek'in öldürdüğünü öğreniyor. İşler İpek için daha da zorlaşacakken bir de Deniz, Zerrin'den yediği dayağı ve usulsüz hücre cezasını anlatması için İpek'i de planlarına dahil ediyor. Elinde büyük bir koz tutan Deniz'in yanında da Özlem'den, Zerrin'in yanındaki adam hakkında bilgi alan ve Tolga'nın robot resmini getirdiği Necdet'i teşhis ettirecek olan Azra yer alacak. 

Her şey yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken, Özlem ile Azra'nın kütüphanede görüştüklerini fark eden Zerrin'in, kontrolü bir an olsun elden kaybettiğini düşünmesi yeni bir öfke problemine neden olacak ve araçta Özlem varken aşırı hız yapan Zerrin, Özlem'i korkutmak için hayatlarını tehlikeye atacak.. 

İşte Avlu 37. bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin