Avlu dizisi Netflix'e mi geçiyor?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun Netflix'e geçeceği iddiaları gündemi karıştırdı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
02 Nisan 2019 - 10:49
Yeni Bölüm

Star tv ekranlarında perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve kadrosunda: Ceren Moray, Demet Evgar, Nursel Köse, Ümmü Putgül, Kenan Ece, Çağdaş Onur Öztürk, Ayça Damgacı, Onuryay Evrentan, Selen Seyven, Ushan Çakır, İdil Sivritepe ve daha nice başarılı ismin yer aldığı Avlu dizisi 37. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

İzleyiciler dizinin yeni bölümünü merakla beklerken ve "Avlu 3. sezon olacak mı?" sorusu da izleyiciler tarafından sorulmaya başlarken, Avlu yeni sezonun Netflix'te olacağı iddiaları kafaları karıştırdı. 

19-04/02/avlu-1554190472.png

Avlu Netflix'e mi geçiyor?

Medyatava'nın haberine göre: Avlu'nun çekilip çekilmeyeceği merak konusu olan 3. sezonuyla ilgili de bir süredir kulislerde, yapımcı Hayri Aslan'ın, Netflix ile görüştüğü iddia ediliyor. Yapımcı firma ya da dizinin resmi hesaplarından açıklama yapıldığında bizler de sizinle paylaşacağız. Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz.. 

Avlu dizisinin konusu ne?

19-04/02/azden.jpg

Avlu dizisi, belli suçlar işleyerek hapishaneye giren kadınların kendi hayatlarındaki derin acılarını, şimdiki kendileri olana kadar neler yaşadıklarını ve zorlu hapishane koşullarında hayatta kalabilmek için girmek zorunda oldukları çetin mücadeleyi konu alıyor. En masum olanların bile karanlığa çekildiğini gözler önüne seren Avlu, kadınların gerçek yaşam hikayelerine dokunması nedeniyle de oldukça beğeniliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin