Avlu'nun İpek'i Nurhak Mine Söz diziden ayrılıyor!

Star tv'nin sevilen dizisinde bir oyuncu daha diziden ayrılıyor. İşte o oyuncu ve detaylar..

Merve Mutlu
02 Nisan 2019 - 10:07
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin, kadrosunda Ümmü Putgül, Kenan Ece, Deniz Barut, Ayça Damgacı, Onuryay Evrentan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun kadrosundan yine bir oyuncu ayrılıyor. 

19-04/02/ipek.jpg

Dizinin ikinci sezonunda diziye veda eden Simel Keçicioğlu, Tuğrul Tülek, Denizcan Aktaş ve Sema Şimşek gibi isimlerin ayrılmasının ardından şimdi de Nurhak Mine SözAvlu dizisinden ayrılıyor. 

Dizinin kötü karakteri olan Kudret'in yanında çalışan ve Kudret'in sinsi planlarına hizmet eden İpek, son olarak Kudret'e olan yakınlığını kıskandığı Nazan'ı Deniz ve Kudret'in savaşında öldürerek amacına ulaştı. Ancak hesaba katmadığı şeyler yaşandı. Anne dediğ Kudret'in kendisini kurtaracağını sanan İpek, o günün ardından Zerrin'in emri ile haftalarca hücrede kaldı. 

Azra'nın can güvenliği için hücreye alınması ile ortaya çıkan bu usülsüz hücre cezasının ardından Deniz, İpek'i Zerrin'e karşı bir koz olarak kullanacak. İpek'in Zerrin tarafından fiziksel şiddete maruz kalmasını da kullanacak olan Deniz'in bu hamleleri neye yol açacak bilinmez ancak, İpek karakterini canlandıran oyuncu Nurhak Mine Söz, diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Karakterinin ayrılığı bir ölümle mi yoksa başka bir cezaevine sevkle mi olacak henüz bilinmiyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin