Avlu 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Azra ölecek mi? Zerrin tuzağa düşüyor..

Star tv'nin en sevilen dizilerinden biri olan Avlu'nun yeni bölüm fragmanı çok şaşırtacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
03 Mayıs 2019 - 11:59
Yeni Bölüm

Başrollerini Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) paylaştığı, Star tv'nin ilgiyle izlenen ve 30 Mayıs akşamı yayınlanacak 44. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Avlu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/03/azra.png

Avlu yeni bölümde neler olacak?

Avlu'nun 41. bölümünde: Azra'nın tuzağa düştüğünü son anda anlayan Deniz, can havliyle Azra'yı kurtarmaya çalıştı. Ancak çıkan yangın onu da şok etti. Azra'yı kurtarmak için elinden geleni yapan Deniz, Azra'yı bulduğunda, Azra'nın bilinci yerinde değildir...

19-05/03/avlu-deniz.png

Gözyaşları içinde ateşe doğru koşan Deniz, Azra'yı kucağına alarak uyandırmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor.

Zerrin tuzağa düşüyor!

19-05/03/avlu-41.png

O sırada gayet sakin bir şekilde yürüyen Özlem ise asıl bombayı patlatacak kişi oluyor. Zerrin'in karşısına geçen Özlem, her şeyin kayıtlı olduğu flash belleği göstererek "Senin sonunu getirecek her şey burada." diyor. 

Azra ve Kudret ölecek mi?

19-05/03/azra-olecek-mi.png

Bilinci kapalı olan Azra, gelen tıbbi müdahale ekibi ile birlikte, solunum cihazına bağlanarak hastaneye kaldırılıyor. Ancak Azra'nın ölmesi, hele de dizinin finaline bu kadar yaklaşılmışken hiç beklenmeyen bir ihtimal. 

Ancak yeni bölüm fragmanında Azra odadan çıkarılmış halde görünürken, Kudret'in görülmemesi ve fragman boyunca yer almaması, izleyenlere "Kudret öldü mü?" sorusunu sordurmaya başladı.. 

Avlu son bölümde neler oldu?

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Avlu'nun son bölümünde: Deniz'in adliyeye gitmesi ile planlarını devreye sokan ikiliden Azra, Zerrin'i indirme planları için Kudret'e saldırdı. Bu saldırı Azra'nın hücreye atılmasına neden olurken, annesinin cinayetinin şantaj olarak kullanılması nedeniyle her dediğini yapmak zorunda kaldığı Zerrin'e karşı Deniz ve Azra'nın yanında yer aldı.

19-05/03/oguz-okan.png

Zerrin, Deniz'i adliyeye giderken bombalı saldırı ile öldürtmeyi planlasa da bu planları bozan, kardeşi Zeynep'in bir çocuğu olduğunu ve o çocuğa karşılık Deniz'i istediğini söyleyen Oğuz Okan oldu. Son dakikada hayatı kurtulan Deniz ne olduğuna anlam veremezken, bombayı patlatmak üzere olan Necdet bunun hesabını sordu. Murat'ın cesedini binanın duvarları arasına saklayan Necdet'in öfkesi ise artık Zerrin'e yönelmeye başladı. 

Oktay'ın yaralı halde bulunması her şeyi birbirine karıştırdı. Komada olan Oktay'ın kurtulması Zerrin'in her açığının ortaya çıkması anlamına gelecekti. Herkesin Zerrin'e karşı atakta olduğu dizide, Necdet'in robot resminin haber kanallarında çıkması da büyük bir gelişmeydi. Zerrin yavaş yavaş sona yaklaşıyordu. 

Kudret ile Azra'yı birbirine düşürmeye çalışan Zerrin, Azra'ya onun tarafında olduğunu söyleyerek Kudret'i indirmesi için yol açtığını ima etti. Azra'nın planı işe yaramıştı. Ancak Kudret'i de aynı amaçla Azra'nın yanına göndermesi ve Kudret'in ne olduğunu anlamadan Azra'ya saldırmaya çalışması işleri zorlaştırdı. 

Avlu'nun son sahnesinde ise: Zerrin'in asıl amacının onların birbirini yok etmesi değil, kendisinin ikisini de yok etmesi olduğu anlaşıldı. Zerrin, benzin dökülmüş odada ikiliyi kilitledi ve ateşe verdi.. 

19-05/03/avlu-40.png

Avlu 41. bölüm fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin