Behzat Ç. yeni sezon çekimleri ne zaman başlıyor? Kadro giderek belirginleşiyor!

Behzat Ç. dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sevilen dizinin çekimleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Nurşah
03 Mayıs 2019 - 12:13
Gündem

Büyük bir heyecanla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezon bölümleri için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım videosu ile izleyici karşısına çıkartılan Behzat Ç. dizisinin yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak? 

19-05/03/ertugrul-sakar-behzat-c-1556874018.jpg

Ertuğrul Şakar da diziye dahil oldu! 

Serdar Akar'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Ege Aydan gibi sevilen isimler kadroda rol almaya devam edecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kurtlar Vadisi Pusu ile ekranlarda izlediğimiz sevilen oyuncu Ertuğrul Şakar da Behzat Ç.'nin yeni sezon kadrosuna dahil oldu... Başarılı isim dizide, Serhat Müdür karakterine hayat verecek...

19-05/03/behzat-c-yeni-sezon.jpg

Behzat Ç. yeni sezon detayları

6 sene aradan sonra izleyicileri ile buluşmaya hazırlanan Behzat Ç.'nin yeni sezon bölümleri blutv'de yayınlanacak. Inter Medya'nın yapımcılığında ekrana gelecek olan dizinin yeni sezonunun 40'ar dakikalık 9 bölüm olacağı söyleniyor. Dizinin senaryosunu ise Mehmet Ercan Erdem kaleme alacak.

Behzat Ç. yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak?

Başarılı oyuncu kadrosu ile Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ekranlarda büyük bir fırtına estiren polisiye temalı Behzat Ç. izleyicilerine dönmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin çekimlerinin Mayıs ayının ortasında başlayacağı söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin