Avlu bu akşam yayınlanacak mı? 37. yeni bölüm merakla bekleniyor!

Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu 37. yeni bölümü merakla bekleniyor. 1 hafta ara veren dizi bu hafta yayınlanacak mı?

Merve Mutlu
11 Nisan 2019 - 12:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) rol aldığı, perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Avlu'nun geçtiğimiz hafta herhangi bir açıklama yapılmadan yayın akışından kaldırılması büyük tepki çekmişti. Yeni bölümü merakla beklenen dizi için "Avlu bu hafta olacak mı?" sorusu ise büyük merak uyandırdı. 

19-04/11/avlu-37.png

Avlu neden yayınlanmadı?

Avlu dizisi 2 sezondur her perşembe Star tv ekranlarında saat 20:00'da izleyici karşısına çıkarken, 4 Nisan günü yayınlanacak olan 37. bölümün hiçbir açıklama olmaksızın yayın akışından kaldırılarak iki kez üst üste Ali Kundilli 2 adlı filmin yayın akışına eklenmesi, oyuncuların da bu konuda herhangi bir şey söylememesi dizinin sevenlerini kızdırmış, sorumsuzluk olarak niteledikleri bu duruma sosyal medyada tepki göstermişlerdi. 

Bu durum hakkında hâlâ açıklama yapılmazken, dizinin yapımcı firmasının, Avlu dizisinin Netflix üzerinden yayınlanmaya devam etmesi için görüşme yaptığı, kanalın da bu duruma tepki olarak yeni bölümü yayınlamadığı iddiaları gündeme geldi. Yeni sezondan itibaren Netflix'te yayınlanacağı iddiaları konuşulmaya devam ederken, bu konuda da bir açıklama yapılmadı. 

Avlu bu akşam yayınlanacak mı?

19-04/11/dizi.png

Kadınların cezaevlerindeki yaşamlarını ve onları o suçlara iten hayatlarının perde arkasını izleyiciye aktarırken bir yandan da kadınların cezaevindeki hayatta kalma mücadelesini konu alan ve yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir izleyici ve fan kitlesine sahip olan Avlu dizisinin 37. yeni bölümü merakla bekleniyor. 

Geçtimiz hafta yayınlanmayan yeni bölüm, Star tv'nin yayın akışına göre bu akşam saat 20:00'da ekranlardaki yerine geri dönecek. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin