Avlu bu akşam yok mu? Avlu'nun 27. bölümü ne zaman?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu 27. bölüm ne zaman? İşte detaylar..

Merve Mutlu
03 Ocak 2019 - 10:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray'ın rol aldığı, Star tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölümü heyecanla beklenirken, izleyenler "Bu akşam Avlu yok mu?" "Avlu 27. bölüm ne zaman?" sorularını sormaya başladılar. 

Hapishanede umuda tutunmaya çalışan ve dış dünyada verdikleri yetmezmiş gibi bir de hapishanede yaşam mücadelesi veren kadınların hikayesini konu alan Limon Yapım imzalı Avlu dizisi, yayınlandığı gün izleyenleri ekran başına kilitliyor. 

19-01/03/avlu.jpg

Avlu son bölümde neler oldu?

Avlu dizisinin 27 Aralık akşamı yayınlanan 26. son bölümünde: Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde aldı. Kudret, gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır. Özge’nin aklında tek bir soru. Karnındaki bebek ona beraberinde neler getirmektedir? Tüm bunlar yaşanırken bir yandan da Öykü’nün yılbaşı heyecanı tüm avluyu yavaş yavaş sarmaktadır. Deniz artk Zerrin'e de boyun eğdirmeye başlamıştır. 

Avlu bu akşam yok mu? Avlu 27. bölüm ne zaman?

19-01/03/avlu-zerrin.jpg

Diziler her yıl Ocak ayının ilk haftasında bir haftalık araya giriyordu. Reklam gelirlerinin en düşük olduğu senenin bu döneminde yaşanan ortak dizi arası geçtiğimiz yıl 2 haftaya çıkmıştı. Bu sene ise 3 hafta boyunca TRT dizileri hariç hiçbir dizi yayınlanmayacak. Ortak alınan bu kadar neticesinde dizi arası 21 Ocak akşamına kadar sürecek.

Avlu 27. bölüm ise 24 Ocak akşamı saat 20:00'da Star ekranlarında izleyicisine kavuşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin