Çukur Yamaç ölecek mi? Aras Bulut İynemli diziden ayrılabilir mi?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisinin son bölümünde izleyiciler oldukça şaşırtıcı bir sahne ile karşılaştılar! Yamaç'ın kimliği belirsiz birisi tarafından vurulduğu bu sahnenin ardından Yamaç ölecek mi soruları da gündeme geldi?

Nurşah
03 Ocak 2019 - 10:01
Yeni Bölüm

Pazartesi akşamlarının bir fenomen haline gelen aksiyon dolu dizisi Çukur 49. bölümü ile 21 Ocak Pazartesi akşamı izleyici karşısında olacak! Çukur'un ekrana gelen son bölümünün finalinde ise Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç'ın kim olduğunu bilemediğimiz bir kişi tarafından vurulduğunu izledik. İzleyiciler bu sahnenin ardından Yamaç'ı kimin vurduğunu uzun uzun araştırmaya başladılar. Tüm bunların yanında Yamaç'ın ölebileceğine ilişkin pek soru sormadılar, çünkü Yamaç karakteri dizinin en beğenilen ve konuşulan ismi! Fakat Sina Koloğlu'nun köşesine taşıdığı bir haber Yamaç ölebilir mi sorularını da beraberinde getirdi. İşte o yazı...

19-01/03/ukur-yamac-olecek-mi.Jpeg

Çukur Yamaç ölecek mi?

Uzun bir dizi arası olunca, son bölümler ‘sürprizli’ bir şekilde bitirildi. Onlardan biri ‘Çukur’... Yamaç vuruldu. Şimdi ne olacak? Bir ipucu, belki dizinin geleceğiyle ilgili olabilir. Söylenenler şöyle: “Her an herkes ölebilir. Oyuncular ve karakterleri çok güçlü. Fakat bir karater tıkanıyorsa, onu da sürüklemenin bir anlamı kalmıyor. Gidişat bu anlamda sürprizleri beraberinde getirecek.” Ucu açık bir mesaj... Dizinin her karakteri bizlere veda edebilir. Diziyi götürecek oyuncular da yeteri kadar mevcut, özetle söylenen bu.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin