Avlu Deniz vurulacak mı? 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu sezon finaline sayılı bölüm kala yine heyecanı zirvede bıraktı. Deniz ölecek mi? İşte detaylar..

Merve Mutlu
17 Mayıs 2019 - 11:35
Yeni Bölüm

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı, Star tv'nin perşembe dizisi Avlu büyük bir ilgiyle izleniyor. 30 Mayıs'ta sezon finali yapacak olan dizinin son bölümü yine yeni bölüm için büyük merak uyandırırken, "Deniz vurulacak mı?" sorusu akıllardaki yerini aldı.. 

19-05/17/avlu-deniz.png

Avlu son bölümde neler oldu?

Kudret'in Zerrin için hazırladığı tuzak boşa gidince, Zerrin sağ kurtulduğu kazanın ardından büyük bir öfke patlaması yaşadı ve soluğu cezaevinde aldı. Kendisine bu saldırıyı düzenlemiş olabilecek olan Azra, Deniz ve Kudret'i hücrelere alan Zerrin tam onlara hesap soracakken, kaza ve yakalanan Necdet'in kendini öldürmesi nedeniyle emniyete gitmek zorunda kaldı. 

19-05/17/zerrin.png

Gardiyanlardan Hüseyin artık Zerrin'in yaptıklarını öğrenmişti ve onun yanında yer almaktansa mahkumların tarafına geçti. Safiye'nin gençliğinde kazdığı tüneli yeniden açan Azra ve tayfası da kaçış için plan yapmaya başladı. 

19-05/17/azra-deniz-avlu.png

Zerrin'in yaşadığının öğrenilmesi cezaevinde büyük bir olayın başlangıcı oldu. Zerrin'i içeriye isteyen mahkumlar, Azra ve Deniz liderliğinde isyana başladı. Savcı ve devlet insanlarının da rehin olduğu isyanda, mahkumların talepleri Zerrin'di. Zerrin'i vermemeleri üzerine onunla kapıda konuşarak onu kışkırtmak isteyen Deniz, dışarı çıkmaya karar verdi. Ancak bilmediği şey, emniyetin isyanı bastırmak için isyanı başlatan Deniz'i oracıkta vurarak öldürme planıydı.. 

Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19-05/17/avlu-43-bolum.png

İki bölüm sonra sezon finali yapacak olan ve yeni sezondaki adresi henüz belli olmayan Avlu dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 43. bölümü merakla beklenmeye başladı. Zerrin'le görüşerek damarına basmayı ve herkese Zerrin'in nasıl bir insan olduğunu göstermeyi hedefleyen Deniz vurulacak mı? Yoksa ona engel olmayı başaracaklar mı? Tüm bu soruların cevabını yeni bölümde alacağız. 

Dizinin beklenen 43. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Gelişmelerden haberdar olmak ve fragmanı ilk siz izlemek isterseniz sayfamızı takip edebilirsiniz.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin