Bir Aile Hikayesi'nde Derya diziden ayrılıyor! Seren Şirince projeye veda ediyor...

Bir Aile Hikayesi'nde Derya karakterini canlandıran sevilen oyuncu Seren Şirince sevilen diziden ayrılıyor...

Nurşah
17 Mayıs 2019 - 12:11
Gündem

Her bölümü keyifle izlenen ve yürekleri ısıtacak konusu ile izleyicilerin beğenisini kazanan Bir Aile Hikayesi yeni bölümü ile yarın Fox Tv ekranlarında olacak. Yayınlanan her bölümle birlikte konunun giderek derinleştiği ve izleyicileri içerisine çeken aile temalı dizinin kadrosunda önümüzdeki bölümlerde bir ayrılık yaşanacak!

19-05/17/bir-aile-hikayesi-derya-ayriliyor.jpg

Seren Şirince Bir Aile Hikayesi dizisinden ayrılıyor!

Bir Aile Hikayesi'nin yarın akşam ekrana gelecek 11. bölümünde Ezgi Eyüboğlu'nu izleyeceğiz. Berk'in eski sevgilisi Nil karakteri ile kadroya dahil olan ismin yanında, dizide bir de ayrılık yaşanacak!

19-05/17/seren-sirince-diziden-ayriliyor.jpg

Dizinin ekrana gelen ilk bölümünden itibaren Berk ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişki ile gündeme gelen Derya, yeni karakter Nil'in kadroya dahil olmasının ardından diziden ayrılacak. Bu durum ise, Seren Şirince'in Instagram hesabı üzerindeki paylaşımına izleyisinin verdiği yanıtla ortaya çıktı... Seren Şirince takipçisinin yorumuna "Karakterim 12 bölümdü, başka projelerde görüşmek üzere. Sevgiler..." cevabını vererek, diziden ayrılacağın ipucunu verdi. Başarılı oyuncunun takipçileri arasında bu durum, üzüntü ile karşılandı.

Bir Aile Hikayesi merakla beklenen 11. bölümü ile yarın akşam saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak. Gelişlerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin