Avlu Deniz'in gençliğini canlandıran (Begüm Tabak) kimdir?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun ikinci sezonunda gelen oyuncular büyük merak uyandırıyor. Avlu'da Deniz'in gençliğini kim canlandırıyor? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..


18 Nisan 2019 - 15:04
Yeni Bölüm

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun ikinci sezonunda gelen oyuncular büyük merak uyandırıyor. Avlu'da Deniz'in gençliğini kim canlandırıyor? 

Avlu Deniz'in gençliğini kim canlandırıyor?

Avlu dizisinde ilk aşkı Oğuz'un yeniden Deniz'in karşısına çıkması ile Deniz'in geçmişte yolculuk yapması sayesinde, Deniz'in ve Oğuz'un gençlik hallerini göreceğiz. Oğuz'un öldüğünü sanması ile hayatına zor da olsa devam eden ve evlenip Ecem'i dünyaya getiren Deniz, yıllar sonra yeniden ilk aşkı ile yüz yüze gelecek. 

Avlu dizisinde Deniz'in gençliğini de Begüm Tabak canlandıracak. 

Begüm Tabak kimdir?

17 mayıs 1994 yılında Bandırma da doğdu. İlkokul ve lise hayatını Çanakkale'de sürdürdü. Liseyle birlikte sanat hayatı da başlamış oldu. Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü mezunudur. Lise hayatından sonra daha iyi bir eğitim alabilmek adına İstanbul'a yerleşti. Şimdi Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tasarım Bölümünde aktif olarak öğrenciliğe devam ediyor.

Avlu dizisinin konusu ne?

Avustralya yapımı olan Wentworth'ten uyarlanan Avlu dizisi: Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor. Aynı zamanda da kadınların hayatlarının perde arkasında kalmış yanlarını ve yaşadıkları sorunları da gözler önüne seriyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin