Avlu dizisi başka kanala mı geçecek? Final mi yapıyor?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun gidişatı ne olacak? Belirsizlikler merak uyandırıyor..

Merve Mutlu
18 Nisan 2019 - 12:30
Gündem

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) rol aldığı ve Avustralya yapımı olan Wentworth'ten uyarlanan Avlu dizisi 2. sezonu ile ekranlardaki yerini koruyor. Dizilerin sezon finali ya da final haberlerinin netleştiği son günlerde, "Avlu final yapacak mı?" ve "Avlu'nun yeni sezonu olacak mı?" soruları büyük merak uyandırıyor. 

19-04/18/avliu.jpg

Türkiye ekranlarında uzun süredir bir kısır döngüye giren dizi konularından: aşk, ihanet ve zengin - fakir çatışması, ayrışarak kendi yolunu çizen ve bambaşka bir hikaye ile kadınların hayatına dokunmayı başaran Avlu, 2. sezonu ile ekranlardaki macerasına devam ederken, izleyiciler 3. sezon olacak mı sorusunu sormaya başladılar. 

Geçtiğimiz günlerde çıkan bir iddia, dizinin yapımcısı Hayri Aslan'ın dizinin Netflix üzerinden devam etmesi için, dünyaca ünlü platform ile görüşme yaptığı, hatta Star Tv'nin de tepki olarak hiçbir açıklama yapmaksızın yeni bölümü yayın akışından çıkardığı yönündeydi. Bu konuda net bir açıklama henüz gelmezken, Milliyet Cadde'nin köşe yazarı Sina Koloğlu "Avlu dizisi ne olacak?" başlıklı köşe yazısı ile bu durumu ele aldı. 

Koloğlu'nun yazısından satır başları ise şöyle:

“Bu sezon devam edecek. Ama yeni sezonun garantisi yok” diye
bir duyum aldım. Kararı, Limon Yapım verecek. İnternet de olasılıklardan biri... Hatta başka kanal zayıf bir ihtimal olsa da, seçenekler arasında yer alıyor.
Özetle; yeni sezonda ‘Avlu’, Star TV’de olmayacak, belki de final yapacak."

Dizinin akıbeti henüz belirginleşmemişken kesin olan şey şu ki: Avlu dizisi devam etse de bu ekran macerası Star tv için sona ermiş durumda.. 

Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin