Avlu Oğuz Okan (Ertan Saban) kimdir? Deniz'in öldü sandığı gençlik aşkının hikayesi..

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Avlu Oğuz kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
18 Nisan 2019 - 14:10
Yeni Bölüm

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Avlu Oğuz kimdir? Gerçek adı nedir?

Avlu Oğuz kimdir?

19-03/25/avlu-oguz.png

Avlu dizisinde Oğuz Okan karakteri , Deniz'in gençlik aşkıdır. Büyük bir aşkın diğer tarafı olan Oğuz, Deniz'in öldü sandığı ve Deniz'in başka biri ile evlenerek tamamen içinden çıktığı eski aşkı, yıllar sonra yeniden karşısına çıkacaktır. Deniz'in cezaevinde olduğunu öğrendikten sonra ona mektuplar yazmaya başlayan Oğuz birgün (38. bölümde) cezaevinde onu ziyarete gelir ve yeni bir hikaye başlar..

Avlu dizisinde Oğuz Okan karakterini Ertan Saban canlandırmaktadır. 

Ertan Saban kimdir?

19-03/25/ertan-saban.jpg

4 Aralık 1977 doğumlu olan oyuncu, Erzurum'dan Makedonya'ya göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı. Ertan Saban, dizilerdeki rollerinin yanısıra rock grubu Malt'ın Deprem klibinde de oynamıştır. Sultan Makamı ile başlayan ekran macerası, Savcının karısı, Sağır Oda, Sakarya Fırat, Bir Kadın Tanıdım gibi dizilerle devam etmiştir. En son da Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde rol almıştır. 

Avlu dizisinin konusu ne?

19-04/18/avliu-1555585489.jpg

Avustralya yapımı olan Wentworth'ten uyarlanan Avlu dizisi: Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor. Aynı zamanda da kadınların hayatlarının perde arkasında kalmış yanlarını ve yaşadıkları sorunları da gözler önüne seriyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin