Avlu dizisi devam edecek mi? Müjdeyi dizinin Deniz'i Demet Evgar verdi!

Star Tv ekranlarında başlayan Avlu devam edecek mi?

Merve Mutlu
14 Ekim 2019 - 16:39
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz karakteri ile Demet Evgar'ın, Azra karakteri ile Ceren Moray'ın ve Kudret karakteri ile de Nursel Köse'nin yer aldığı ve ekran macerasına Star TV ekranlarında başlayan Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'daki son gelişmeleri, dizinin oyuncusu açıkladı.

19-10/14/avlu-deniz.png

Sezonun bitimi ile birlikte açıklanan dijitale geçiş müjdesinin ardından, sevilen diziden ses çıkmaması dizinin takipçilerinin panikletti. Netflix orijinalde yayınlanacak olan dizinin henüz sete bile çıkmamış olması "Avlu bitti mi?" "Avlu devam edecek mi?" gibi soruları akıllara getirirken, oyunculuk performansı konusunda herkesin tam puan verdiği başarılı bir o kadar da güzel oyuncu Demet Evgar açıklama yaptı. 

Avlu devam edecek!

19-10/14/demet-evgar.png

Netflix anlaşmasının iptal olmadığını belirten güzel oyuncu, çekimlerin ne zaman başlayacağı sorusuna: "Netflix'te önce eski bölümleri yayınlanacak ve dizinin çekimleri henüz başlamadı. Yeni bölüm çekimleri de 2020 Ocak ayında başlayacak diye biliyorum." cevabını verdi. 

Kadrosunda da değişiklikler olması planlanan diziden ayrılan ilk ismin, Güvercin dizisi ile anlaşan ve Avlu'nun son bölümünde senaryo gereği Deniz'in saldırısı ile ölen Kudret karakterine hayat veren oyuncu Nursel Köse olduğu biliniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin