Timuçin Esen'in rol alacağı Dr. House uyarlamasına 2 yeni oyuncu daha katıldı!

Dünyaca ünlü dizinin Türkiye uyarlamasının hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
15 Ekim 2019 - 09:45
Yeni Bölüm

Dünyaca ünlü medikal dizi Dr. House'da Hugh Laurie’nin canlandırdığı, takıntılı doktor Gregory House karakteri büyük bir beğeni toplarken, dizinin Türkiye uyarlamasında bu karakteri Timuçin Esen'in canlandıracağı bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. 

19-10/15/timucin-esen.jpg

Karga Seven Pictures’ın yapımını üstlendiği dizide rol alacak olan diğer bir oyuncunun da Aytaç Şaşmaz olduğu belli olmuş, gözler kadronun geri kalanına çevrilmişti. Hazırlıkları devam eden dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil oldu. 

Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım da uyarlama dizinin kadrosunda!

19-10/15/okan-yalabik-ve-kaan-yildirim.jpg

Sevilen iki yeni oyuncu daha dizinin kadrosundaki yerini aldı. Doktor'un araştırma ekibinde yer alacakları düşünülen ancak henüz karakterleri açıklanmayan oyuncular Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin