Bir Aile Hikayesi final fragmanı yayınlandı! Neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen yapımı Bir Aile Hikayesi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
15 Ekim 2019 - 14:03
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Elçin Afacan ve Birkan Sokullu gibi başarılı isimleri bir araya getiren, This is us dizisinden uyarlanmış olan Bir Aile Hikayesi dizisi final için geri sayımı başlattı... 

19-10/15/bir-aile-hikayesi.jpg

Sıcacık hikayesi ve özlenen aile bağlarını televizyon ekranlarına taşıyan, içinde şiddet, mafyalaşma gibi herhangi bir kötü mesaj barındırmayan dizi, maalesef sona geldi. Sezonu tamamlayamayan dizi yayınlanacak olan yeni bölümde final yapacak. 

19-10/15/beste.jpg

Cumartesi akşamı yine saatler 20:00'ı gösterdiğinde ekranlarda olacak olan Bir Aile Hikayesi, o akşam yayınlanan 18. bölümü ile final yapacak ve izleyicileri ile vedalaşacak. Dizinin final bölümünde ise: neredeyse en başından beri büyük bir soru işareti olan aile babası Cem'in nasıl öldüğü görülecek. Beste'nin neden bu konuda kendini suçlu hissettiği sorusu da yanıt bulacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin