Avlu dizisi Özlem Balaban kimdir?

Star Tv ekranlarında perşembe akşamı yayınlanan Avlu dizisinin Gardiyan Özlem karakteri gerçek hayatta kimdir?

Nurşah
05 Nisan 2018 - 20:37
Kültür Sanat

Sezona başarılı bir giriş yapan Avlu dizisi karakterleri de izleyicileri tarafından oldukça merak ediliyor. Dizide yer alan Özlem kimdir? Gerçek hayattaki ismi nedir? Yer aldığı projeler hangileridir?

18-04/05/avlu-ozlem-kim-1522948802.jpg

Avlu Özlem kimdir?

Avlu dizisi Özlem karakteri Karakuyu Cezaevindeki kadın gardiyanlardan birisidir. Kendine pek fazla güvenmeyen ve sessiz bir kişilik çizdiği için senelerdir müdür yardımcılığı görevinde kalmış ve bir türlü yapamadığı için müdürlük mevkisine yükselememiştir. Sıkı bir ailede büyümüştür ve bu sebeple erkeklerle arası da pek iyi değildir.

Avlu dizisi müdür yardımcısı Özlem rolü Onuryay Evrentan tarafından canlandırılmaktadır.

18-04/05/avlu-ozlem-onuryay-evrentan-kimdir.jpg

Onuryay Evrentan kimdir?

Avlu dizisinde Özlem karakteri ile karşımıza çıkan Onuryay Evrentan, 17 Mart 1974 tarihinde doğmuştur. A.Ü. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Günümüze gelene dek pek çok projede yer almıştır.

Rol aldığı diziler

-Tersine Akan Nehir
-Pembe Patikler
-Kınalı Kar
-Bir İstanbul Masalı
-Sensiz Olmuyor
-Oyun Bitti
-Bir Çocuk Sevdim
-Avlu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin