The Boys dizisinin Billy Butcher'ı belli oldu: Karl Urban

Amazon'un yeni dizisi The Boys'un oyuncu kadrosuna Billy Butcher'ı canlandırmak üzere Karl Urban da dahil oldu.

Volkan Küçükel
06 Nisan 2018 - 00:57
Gündem

Online yayın platformu Amazon'un aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarladığı süper kahraman temalı dizi "The Boys"un oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Yeni Zelandalı aktör Karl Urban dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

"THE BOYS" DİZİSİNİN KONUSU

Garth Ennis (Preacher) ve Darick Robertson ikilisinin yaratıcısı olduğu çizgi roman serisinden Supernatural yaratıcısı / Timeless ortak yaratıcısı Eric Kripke tarafından senaryosu uyarlanan The Boys'un hikayesi; süper kahramanların şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. The Boys olarak bilinen bir grup ise bu yozlaşmış ve yoldan çıkmış süper kahramanları devirmek ve yola getirmek için mücadele etmektedir.

URBAN "BILLY BUTCHER"A HAYAT VERECEK!

Karl Urban'ı dizide oldukça önemli bir rolde göreceğiz. Aktör, The Boys'un esrarengiz lideri Billy Butcher karakterine hayat verecek.

18-04/06/the-boys-karl-urban-1522968604.jpg

CIA tarafından görevlendirilen gizemli bir hükümet ajanı olan Billy Butcher, kız arkadaşının ölümü nedeniyle öfkeli Hughie'ye (Jack Quaid) bu teşkilatta yer alması için yaklaşır.

46 yaşındaki Karl Urban yakın geçmişte Chris Hemsworth, Cate Blanchett ve Mark Ruffalo'lu Marvel filmi Thor: Ragnarok'ta Skurge karakteriyle karşımıza çıktı. Oyuncuyu Star Trek film serisindeki Dr. Leonard "Bones" McCoy ve Peter Jackson'ın The Lord of the Rings üçlemesinin iki ve üçüncü filmlerindeki Eomer karakterleriyle de tanıyoruz.

Urban dizi dünyasında son olarak Fox'un kısa ömürlü bilim-kurgu türündeki Almost Human dizisinde Dedektif John Kennex rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

18-04/06/karl-urban.jpg

THE BOYS'UN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jack Quaid, Jesse T. Usher, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Nathan Mitchell ve Karen Fukuhara daha önceden The Boys'un oyuncu kadrosuna katılan diğer isimler olmuşlardı.

Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacağı dizi Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Neal H. Moritz'in Original Films'i ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Aynı zamanda dizi sorumlululuğunu üstlenen Kripke ile birlikte Goldberg, Rogen, Original Film'den Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Jason Netter, Ken Levin, Point Grey Pictures'tan James Weaver, Ennis ve Robertson projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

THE BOYS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizinin prömiyer tarihi henüz duyurulmuş değil. Dizinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin