Yaşamayanlar ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

Blutv ekranlarının merakla beklenen ilk Türk vampir dizisi Yaşamayanlar tanıtım fragmanı yayınlandı! Yaşamayanlar ne zaman başlayacak, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde yer alıyor...

Nurşah
06 Nisan 2018 - 10:44
Yeni Bölüm

Türkiye'nin ilk vampir dizisi olarak tanıtıma giren ve diziseverleri oldukça heyecanlandıran Yaşamayanlar meraklı bir bekleyişte olan takipçilerine ufak bir hediye gönderdi... Dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yaşamayanlar tanıtım fragmanı

Yaşamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı fakat fragmandan gördüğümüz kadarıyla genç ve başarılı oyuncular Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç başrolde olacak...

Yaşamayanlar ne zaman başlayacak?

Blu Tv ekranlarının kelimenin tam manasıyla çılgın bir merakla beklenen dizisi Yaşamayanlar'ın ne zaman yayınlanacağı henüz kanal tarafından duyurulmadı... Fakat fragman geldi ise yayın tarihinin de netleşeği zaman oldukça yakın gibi görünüyor. 

18-04/06/elcin-sangu-kimdir.Jpeg

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü okuduktan sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmıştır. Müzik ile ilgili olduğu için kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.  Sangu, Sahne Tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak ise dikkatleri Fox Tv ekranlarında oynanan Bir Aşk Hikayesi dizi ile olmuştur.

18-04/06/birkan-sokullu-kimdir-yasamayanlar.jpg

Birkan Sokullu kimdir?

6 Ekim 1985 doğumludur. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi vardır. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirmiştir. 5 yıl önce Öner Evez ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak modellik ve fotomodellik yapmaya başlamıştır. Ayrıca 2003 yılında, 'Best Model Of Turkey'de 3.lük derecesi bulunmaktadır. Başarılı oyuncu günümüze dek pek çok yapımda yer almıştır. Son olarak ilgiyle beklenen Yaşamayanlar dizisinde rol alacaktır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin