Avlu dizisinde Deniz, Alp'i öldürebilecek mi? Yeni bölümde neler olacak?

Star TV’de 22 Kasım akşamı 21. bölümü ekrana gelecek olan Avlu dizisinde, hapisten kaçıp Alp’in peşine düşen Deniz, bir kişinin ölümüne neden olacak!

Merve Mutlu
22 Kasım 2018 - 15:52
Magazin

Star TV’de 22 Kasım akşamı 21. bölümü ekrana gelecek olan Avlu dizisinde, hapisten kaçıp Alp’in peşine düşen Deniz, bir kişinin ölümüne neden olacak!

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Avlu, hiç hız kesmeden heyecan dolu bölümleriyle yayın hayatına devam ediyor. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde yine sürpriz gelişmeler yaşanacak.

18-11/22/screenshot_1-1542892528.png

Deniz hapisten kaçıp kızı Ecem'in katili olan Alp’in peşine düşüyor. Alp, Deniz’in kaçtığını ve kendisini aradığını duyunca, etrafındaki tüm adamlara onun fotoğrafını gösterip kılına bile dokunmamalarını istiyor. Alp, Deniz’i kendisi öldürmek için harekete geçiyor. 

Kudret karakteri de oğlunun canından duyduğu endişe nedeniyle Azra'yı sıkıştırarak bilgi almaya çalışıyor. Azra, dışarıda Deniz'e yardımcı olması için Sinan’ın adresini veriyor ancak Alp bunu öğreniyor ve Deniz’den önce Sinan’ın evine gidip onu öldürüyor. 

18-11/22/screenshot_4.png

Her yerde aranan Deniz’in kaçmasının sorumlusu olarak Zerrin, Murat’ı fena azarlıyor. Zerrin de Savcı’nın karşısında bu olaydan sorumlu tutuluyor. Hapishane müdürü olduğu günden beri aşırı disiplinli ve kontrol delisi halleri nedeniyle izleyicilerin nefret ettiği bir karakter olan Zerrin müdür, yaşananlar karşısında kontrolünü kaybetmeye ve daha da saldırganlaşmaya başlıyor. Deniz, Azra'ya Sinan'ın öldüğünü söyleyebilecek mi?

18-11/22/screenshot_3.png

Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.

Avlu merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da Star'da!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin