Bahar Candan'ın paylaştığı fotoğrafı görenler anoreksiya olduğunu düşünüyor!

İşte Benim Stilim yarışmasında, yarışmacı olan ablası Nihal Candan'a destek olmak amacıyla ekranlarda görülen ve bir anda ün kazanan Bahar Candan hakkında "anoreksiya olduğu" yönünde iddialar ortaya atıldı. Bahar Candan anoreksiya mı oldu? İşte detaylar!

Merve Mutlu
22 Kasım 2018 - 17:12
Magazin

İşte Benim Stilim yarışmasında, yarışmacı olan ablası Nihal Candan'a destek vermek amacıyla ekranlara çıkan Bahar Candan, bir anda beklemediği bir üne kavuştu. Ablasının yarıştığı sezondan sonra kendisi de aynı yarışmaya katılan Bahar Candan'ın adı, Eser Yenenler ve Murat Boz ile birlikte bir skandala da karışmıştı.

18-11/22/bahar-candan-1542896397.jpg

Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin ilişkisini bitiren kişi olarak adı geçen Bahar Candan, yarışmacı olarak katıldığı İşte Benim Stilim'de ağlamalarıyla, gülüşüyle, dansları ve yürüyüşüyle olay yaratmıştı. "Dondurma" adında da şarkı çıkaran Bahar Candan, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla sürekli adından söz ettirmeyi başardı.

18-11/22/bahar-candan-kimd-r.jpg

Sosyal medyada fotoğraflarla olay yaratan ve anoreksiya olduğu iddiası gündeme gelen Bahar Candan, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Candan, merak edilenleri canlı yayında anlattı. Anoreksiya olduğu yönündeki iddialara ise, 

"Anoreksiya değilim. Onun kötü bir şey olduğunun farkındayım. Ben ve arkadaşlarım beni çok beğeniyoruz. 6. sınıftan itibaren Instagram kullanıyorum. Photoshop yapmadığım bir fotoğrafım yok. Daha çok photoshop yaptığım fotoğrafım var. Benim anoreksiya olan bir sürü arkadaşım var. Olmak istemiyorum, onlara üzülüyorum. Bazen insanlara şaka yapıyorum. 'Anoreksiya aşk' yazıyorum. Çünkü yanımdaki arkadaşım anoreksiya. Beyaz pantolonlu fotoğrafımda daha çok photoshop var. Ablam beni aradı. ‘Çok endişelendim’ dedi. ‘ablacım photoshop yaptım’ dedim. Ben zayıf değilim, boyum çok uzun. "

 cevabını verdi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin