Avlu dizisinden yeni gelişme! Devam edecek mi?

Ekranların sevilen dizisi Avlu devam edecek mi?

Merve Mutlu
24 Ocak 2020 - 12:18
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında başlayan ve başarılı oyuncu kadrosunda: Ceren Moray, Nursel Köse ve Demet Evgar'ın yer aldığı "Avlu dizisinde son durum ne?" sorusu, dizinin fanlarının merak konusu oldu. Avlu dizisi ile ilgili son gelişmeler haberimizde..

20-01/24/avlu-dizisi.jpg

44. bölümü ile 2. sezon finaline giren ve dijital platformda devam edeceği konuşulan Avlu dizisi hakkında açıklama yapılmaması izleyicilerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Dizinin birçok oyuncusunun başka projelerle anlaşma yapması ise umutları iyice azalttı. 

Avlu devam edecek mi?

20-01/24/avlu-devam-edecek.jpg

Dizinin sezon finalinde Kudret karakteri ölmüş ve şimdilerde Güvercin dizisinde rol alan Nursel Köse diziden ayrılmıştı. Dizinin Deniz'i Demet Evgar tiyatro sahnelerine dönerken, Ceren Moray da İlker Kaleli'nin başrolde olacağı Öğretmen dizisi ile anlaştı. Sevilen proje hakkında açıklama yapılmaması umutları tüketirken, Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiler izleyicilere umut oldu. 

Senaryosunun yurt dışında yazdırıldığı konuşulan dizinin 4. bölüm senaryosunun da bittiğini söyleyen Altuntaş, 10 bölümlük senaryo bitince çekimlere başlanacağını ancak ne zaman tamamlanacağının bilinmediğini bildirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin