Zümrüdü Anka'nın başrolü Alp Navruz dizisi hakkında açıklama yaptı!

Fox'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın başrolü, yeni dizisinden bahsetti.

Merve Mutlu
24 Ocak 2020 - 13:49
Yeni Bölüm

Pastel Film imzası ile Fox ekranlarında yayınlanmak üzere gün sayan Zümrüdü Anka'nın başrolü Alp Navruz, yeni dizisi hakkında açıklamalar yaptı. 

20-01/24/zumrudu-anka-dizisi.jpg

Başrollerinde Ceren Yılmaz ile en son Elimi Bırakma dizisinde başrol oynayan Alp Navruz'un yer alacağı Zümrüdü Anka dizisinin geri sayımı başladı. 25 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümü izleyici karşısına çıkacak olan dizi, Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya ve Ebrar Baba gibi başarılı isimleri kadrosunda bir araya getirdi. 

Alp Navruz'dan Zümrüdü Anka açıklaması!

20-01/24/zumrudu-anka-nin-serhati-alp-navruz-1579865123.jpg

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini de Cemal Şan'ın yürüttüğü Can Sinan imzalı dizi merakla beklenirken, dizide Serhat karakterini canlandıracak olan Alp Navruz, projesi ve karakteri ile ilgili açıklama yaptı. 

"Zümrüdüanka’nın senaryosunu ilk okuduğumda hikayenin sürükleyiciliği ve konusu beni derinden etkiledi. Ben vatanına, ailesine ve sevdiklerine bağlı olan Serhat karakterine hayat veriyorum. Hikayede Serhat, içinden çıkılması zor bir duruma düşüyor. Kendimi onun yerine koyduğumda ne yapardım bilemiyorum. Eminim seyirci de kendisini Serhat'ın yerine koyup, ben olsam ne yapardım diye çok düşünecek. Zümrüdüanka benim için çok önemli çünkü oynadığım tüm karakterlerden farklı bir karaktere hayat vereceğim" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin