The Ranch 8. kısım bölümleri Netflix'te yayınladı! Final kısmına dair detaylar!

The Ranch ile son bir yolculuk! Dizinin final sezonu olan 4. sezonunun son kısmı Netflix'te yayınlandı! Detaylar...

The Ranch ile son bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Eski bir spor fenomeni Colt Bennett'ın, ailesinin Colorado'daki çiftliğine geri dönmesi ve hayallerini kovalamakla meşgulken çiftlikte pek çok şeyin değişmiş olduğunu görmesiyle gelişen olayları konu edinen komedi dizisi The Ranch'in 4. ve final sezonunun son kısım bölümleri 24 Ocak 2020 Cuma günü Netflix platformundaki yerini aldı.

Sezonun son bölüm hikayesinde Noel kapıdayken Colt, Beau ve ailenin geri kalan üyeleri serüvene kadeh kaldırarak veda ediyor. Bölüm sürelerinin 28 ila 35 dakika arasında değiştiği final kısmının 10 bölümünün isimleri şöyle sıralanıyor:

20-01/24/the-ranch-final-bolumleri.jpg

"Benim Suçum Değil", "Son Defaymış Gibi", "Gözden Uzak", "Solup Gitmek", "Seni Sevmek İçin Doğmuşum", "Her Şey Seninle İlgili Değil", "Ne Düşünüyordum ki?", "Zor Hayat", "Kör Talih" ve "Kır Yolları, Beni Eve Götürün"

4. sezon final kısmının açılış bölümünde; Luke, Beau ve Colt; Mary'yi Nick'in karavanında kötü bir durumda bulurlar. Luke, Mary'yi çiftliğe geri getirirken Colt ve Beau, Nick'i bekler.

20-01/24/the-ranch-dizisi.jpg

Don Reo ve Jim Patterson ikilisinin yaratıcısı olduğu; Ashton Kutcher, Sam Elliott ve Debra Winger'ın başrolleri paylaştığı The Ranch böylelikle her sezonu 20 bölümden oluşan toplam 80 bölümüyle Netflix arşivindeki yerini almış oldu.

"The Ranch" (Netflix) 8. Kısım Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin