Avlu dizisinin Deniz'i Demet Evgar sevgilisi için ilginç bir paylaşım yaptı!

Oyuncu Demet Evgar sevgilisine ilginç bir gönderme yaptı.

Merve Mutlu
04 Ocak 2019 - 09:26
Magazin

Şu sıralar Avlu dizisinde Deniz karakterini canlandıran başarılı oyuncu Demet Evgar, bir süredir iş insanı Levent Babataş ile aşk yaşıyor. Demet Evgar, sevgilisini etiketleyerek sosyal medyada ilginç bir paylaşım yaptı.

Star tv ekranlarında yayınlanan Avlu dizisindeki Deniz karakteriyle son dönemde hayran kitlesini artıran Demet Evgar, Instagram hesabının story bölümünden bir paylaşım yaptı.

19-01/04/demet-evgar.png

Videoda ünlü oyuncu, arka planda karlı bir orman manzarası yer alırken, ön tarafta duran çanı sallıyordu. Bu videoya sevgilisi Levent Babataş'ı etiketleyerek "Çanlar bizim için çalıyor sevgilim" notunu yazdı. İş insanı Levent Babadaş da bu jeste başka bir story ile yanıt verdi. Babadaş, karlı bir yolda el ele yürüdükleri videoyu Instagram hesabından paylaşarak Demet Evgar'ı etiketledi.

19-01/04/levent-babadas.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin