Barry ve Girlboss yapımcılarından NBC için komedi dizisi: Secret Society

NBC yeni dizi projeleri üzerinde çalışırken, gündeme düşen son dizi projesi komedi türündeki "Secret Society" oldu. Secret Society nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC, kadın karakterlerin merkezinde olduğu yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Barry yapımcısı Emily Heller, Girlboss yaratıcısı Kay Cannon ve Laverne McKinnon'ın K&L Productions'ı ile Universal TV'nin arkasında olduğu dizinin ismi "Secret Society".

"SECRET SOCIETY" KONUSU

Senaryosu Heller tarafından kaleme alınan dizinin konusu kısaca şöyle:

Secret Society'nin hikayesi; yaşadığı küçük kasabada kendisini görünmez hissetmekten bıkmış olan acar bir muhabir Beth'in diğer kadınları harekete geçirerek kasabanın tamamen erkeklerden oluşan gizli cemiyetinin işlevsiz olan birimini ele geçirmeye yardımcı olması ekseninde gelişen olaylara dayanıyor.

19-01/03/emily-heller.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER VE İŞLERİ

Universal TV ve K&L Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımı kadrosu Heller ile birlikte K&L'den Cannon ve McKinnon'dan oluşuyor.

Şu sıralar HBO'nun dikkat çeken yeni dizilerinden Barry'de yapımcılık görevine devam eden Heller'in yazarlık yaptığı işler arasında People of Earth ve Crowded bulunuyor.

19-01/03/kay-canon-ve-laverne-mckinnon.jpg

Pitch Perfect yazarı Cannon ve McKinnon; Cannon'ın yaratıcısı, McKinnon'ın yürütücü yapımcısı olduğu Girlboss dizisiyle tanışmış ve ikili, kısa bir süre sonra yaz döneminde Sony Pictures ile sözleşme imzaladıkları K&L Productions'ı kurmuşlardı.

Yakın geçmişte Blockers ile ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Cannon, Girlboss dşında 30 Rock ve New Girl gibi komedi dizilerinin de ekibinde yer aldı.

Secret Society dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin